šipka za vrata |
Post Reply |
Author | |
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Ožujak 2009 at 15:01 |
Gdje ovo nabaviti kod nas?
http://www.amazon.com/Iron-Gym-Total-Upper-Workout/dp/B00šEJ MS6K/ref=pd_bbs_sr_š?ie=UTF8&s=sporting-goods&qid=š2 38076š38&sr=8-š cini mi se full prakticno, nemam zafrkancije s šarafljenjem i tiplanjem zida kod ugradnje. Ako nema nigdje kod nas po nekoj normalnoj cijeni (200-300kn) onda bi narucio nekak od tamo - jel vidio tko kod nas (Zagreb) tak nešto? Edited by Jdot |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
zanimljiv je video na toj adresi, nema šta!
ipak mi nije jasno koja te dumina drži na vratima? :S ako nađeš negdje stvar, javi |
|
Jdot
Post Options
Thanks(0)
|
Ova letvica iza bi te trebala pridržavat, stvar vjerojatno radi jer je konstantno pod opterecenjem, nema treskanja, lupkanja i to..
Ici cu možda sutra pogledat turbosport i slicne ducane, ali nekako sumnjam da cu imat uspjeha, nisam to još vidio kod nas - a cini mi se zbilja korisno. |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo upravo gledam u svoj "štok" - u ravnini je sa zidom zamisli scenu da se rasuješ s toga u vlastitoj sobi... show |
|
Jdot
Post Options
Thanks(0)
|
Oke nadam se da nece bit takve scene |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |