Kad mamasita rodi dijete... |
Post Reply |
Author | |
blacktattoo
Cita FAQ Joined: 28 Veljaca 2014 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Veljaca 2014 at 17:30 |
Pozdrav fitovci....ufff evo nakon drugog djeteta..definitivno krećem u akciju za svoje tijelo. Ima li osoba sličnih "problema"..savjeti i potpore su dobrodošle..
|
|
blacktattoo
Post Options
Thanks(0)
|
Smiju li dojilje konzumirati whey???
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zašto želiš uopće konzumirati whey?
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
blacktattoo
Post Options
Thanks(0)
|
..a ne znam..vidim da se koristi kao brzi obrok, a to je meni često i u dosta zdravijih recepata sa stranice je korišten!!?? krivo??
ma ne znam ni sama dajte savjete.. bila sam na dukanu prije godinu dana i skinula dosta...sve i vratila a odgovorala mi proteinska prehrana..pa..za sada teretana nije moguća, pa barem započet s prehranom. mettasttaza šta sugeriraš?? |
|
blacktattoo
Post Options
Thanks(0)
|
razmišljala sam i o blenderu i shakeovima...
|
|
blacktattoo
Post Options
Thanks(0)
|
sve je bolje od mlijeka i napolitanki..
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ne pitao sam zato što bi htjela konzumirati...a nisi ništa pokušala informirati se o tome...o prehrani :)
Ne moraš ići u teretanu da bi dovela si željenu liniju :) Preporučio bih ti da se baciš na čitanje osnova o prehrani :) Da vidiš kako koja namirnica dijeluje.... kada je i u koje vrijeme poželjna za konzumiranje... normalno da te je vratila...kada te je bacila u deficit...i čim prestaneš.. i počneš jesti više nego što trošiš...debljaš se to je logično :D Polako sa shake-ovima...blenderima..wheyu-... Informiraj se o hrani...počni neke kućne vježbe raditi ako si u mogućnosti sa svojm tijelom... I to će ti biti super za početak..a kasnije razmišljaj dalje :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav i dobro nam došla
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |