Čista srijeda-post |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Ožujak 2014 at 16:02 |
|
Zanima me kako zadovoljiti potrebe za proteinima sutra na Pepelnicu za one koji prakticiraju post. Naime, katolička vjera na taj dan nalaže post i nemrs. Znači nema ni mesa, ni jaja ni mliječnih proizvoda. Ne želim jesti sutra ni ribu.
Koje namirnice biljnog podrijetla bi bilo dobro konzumirati sutra, a da imaju dosta proteina? |
||
Never give up
|
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
zašto nećeš jesti ribu? post- uključuje osobe od 18 do 60 godina a podrazumijeva ovo što si ti naveo, dakle ne jedu se mesa toplokvrvnih životinja niti prerađevine mesne + taj dan ako postis smijes se samo 1 najesti do sita.
Nemrst obuhvaća sve od 14 god nadalje, a podrazumijeva ne jedenje mesa toplokrvnih životinja i prerađevine. Ne vidim razlog zašto ne bi u tom jednom obroku kad jedeš do sita pojeo komad ribe no ako baš baš neželiš dobri izvori proteina iz žitarica su quinoja, amaranth, heljda, leća, ječam.. A i neće ti bit jedan dan ništa ako ne jedeš proteine |
||
cookies are for pussies
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Di je Zob u toj priči :P
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a stavila sam tri točkice
|
||
cookies are for pussies
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako bi baka moja rekla "Nemoj Bogu griješi"
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
za zob? |
||
cookies are for pussies
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovakoc haha E da me vidiš sada svaki treći dan povečam za 500 kcal onda sljedeća 2 dana 500 kcal manje xD nakraju će biti 500 svaki dan do mase...krenit ću na masu sa masom hahha
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
cikliraš masu |
||
cookies are for pussies
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da ghahahahahhahahahahah
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
yates će biti ku... za mene kada ja otrkijem neke nove :D
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
sad cu ja tebi reci- nebogohuli |
||
cookies are for pussies
|
||
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala, to sam i ja mislio. taman da i ništa ne unesem od proteina taj 1 dan neće mi ništa biti. a što se tiče ribe to znam da je dozvoljeno al nekako mi je glupo jesti ribu kad znam da je post,a meni riba bolja od bilo kakvog mesa. |
||
Never give up
|
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
aha, e onda je to do moralnih načela do kojih držiš kad je u pitanju riba
|
||
cookies are for pussies
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vidit ćeš ti mene za cener godina :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa ako konzumiraš whey , posni... mlijeko eto ti da nadopuniš se bez mesa i ribe :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
|
neće čovjek mliječne proizvode
|
||
cookies are for pussies
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |