Hello :) |
Post Reply |
Author | |
wallflower
Cita FAQ Joined: 10 Ožujak 2014 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Ožujak 2014 at 13:22 |
Pozdrav FIT-ovci!
Bavim se pole dance-om i idem u teretanu, treniram svaki dan i skužila sam da sam u zadnje vrijeme bez energije. Prijateljica mi je savjetovala da počnem piti whey proteine. Sad, malo sam istraživala po netu, ali više manje mi se sve nekako čini isto s obzirom da nemam iskustva s proteinima pa me zanima vaše mišljenje, koji su najbolji uzevši u obzir omjer cijene i kvalitete. :) |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kakve to ima veze sa nestankom energije
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mozda premalo jedes ili se preforsiras i jednostavno budes premorena i/ili gladna.
Ne vidim bas kakve veze ima whey s ovim |
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ili se radi o proljetnom umoru :)
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
kakav sezonski umor, onda moja cura ima jesenski, zimski i proljetni umor a ljeti se samo odmara i ništa ne radi malo provjerit prehranu i količinu treninga (ako radiš 3 puta tjedno ples na šipki možda su ti 2 dana snage u teretani dovoljno bez dodatne kondicije (recimo utorak subota i to mali volumen ali intenzivno odradit cijelo tijelo npr jedan dan vertikalno a drugi horizontalno ili push/pull sistem i tako) |
|
wallflower
Cita FAQ Joined: 10 Ožujak 2014 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
tnx :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |