Trbusnjaci koje svi zele |
Post Reply |
Author | ||
djgagy
Cita FAQ Joined: 23 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Ožujak 2014 at 23:49 |
|
Ovako da opisem situaciju, pa bi zamolio savjete od svega:
O meni: imam 24g, 176cm, 66kg, mrsav sam u rukama, i nogama ne prejako ali tako kazu, stomak mi nije veliki problem ali onih 2-3cm zelim rjesiti. Prehrana: jedem 3-7puta dnevno ukljucujuci meduobroke.... a to znaci ovako: dorucak: 2 jaja, maslinovo ulje, mozarella, suhe rajcice meduobrok: uglavnom naranca ili dvije, ponekad banana, kiwi rucak: ono sto mama skuha > pohana piletina sa povrcem, kuhano meso, juhe, sarme, riba(1put tjedno) i slicno.... nije da jedem nista masno tako da pazim sto jedem meduobrok: opet voce, ponekad koja cokolada milka 2-3 reda kad je se zazelim, one kajsije iz konzerve, kikiriki, orasi.. ovisi sto mi dode pod ruku u to vrijeme vecera: znam napraviti shake od kikirikia, mlijeka, voca, ili pojedem posni, jaje, i krastavce a ponekad i neko meso npr kuhano iz juhe ako je ostalo od rucka....a jos mi je ostalo i zemjenski obrok-shake koji znam popit ako mi se neda jest ili sam kasno odradio trening prije spavanja: kikiriki, suhe sljive ili sir i slicno samo da mogu zaspat Trening: Insanity workout 40-45min 2-4puta tjedno Cilj: izgubiti tih 2-3 cm nepotrebnog stomaka i izdefinirati trbusnjake. Ono sto pretpostavljam je da mi je prehrana u redu, vjezbam i dobro se osjecam vec 2 i pol mjeseca... ali zelim vise i zelim izdefinirati te trbusnjake.... Sto savjetujete, osjecam da nesto fali? |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Herbalife? Fali, fali....fali ti mišićne mase očito ali i reda u jelovniku. Nekad voće za međuobrok, nekad čokolada, nekad orašasti...da sve je to jedno te isto Googlaj malo cikliranje ugljikohidrata pa probaj s tim, tako da izmijenjuješ različite dane i otprilike znaš kad ćeš što jesti. Tako da ti doručak ne bude krcat mastima ako ti taj dan rezerviran za ugljikohidrate i da uvijek znaš koju kategoriju hrane ćeš jesti tokom dana. Ili poprati malo svoj trenutni unos hrane pa ako si u nekom višku malo smanji...ovako se ne čini puno kalorija ali masti daju puno energije u maloj količini tako da je pitanje o kojim se tu količinama uopće radi. Možda zbilja imaš prostora za rezanje kojih stotinjak kcal iz masti. A vidim i da nebi bilo loše malo proteina dodat. A i možda nebi bilo loše neki trening s opterećenjem ubacit? Svi bi taj trbuh, a drugo neka propada |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
djgagy
Cita FAQ Joined: 23 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koliki bi trebao biti dnevni unos kalorija a koliko ugljikohidrata?
Moze neki primjer i za to sto kazes jedan dan masti drugi dan ugljikohidrati? |
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kasnije će skužiti da i nisu toliko bitni
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moj ti je savjet isto sličan jako kao od Gymke... samo što ću ti ja još nadodati....radi zgibove ..mrtvo dizanje čučnjeve....imat ćeš odlične trbušnjake :)
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
djgagy
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozabavit cu se i tim cucnjevim iako ih dosta radim tokom treninga.
|
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
a da staviš težine na leđa da ih ne radiš dosta :D
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |