FAQ |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Travanj 2009 at 11:29 |
|
Kao što vidite postavili smo novi podforum na sami pocetak - Intro .
Izbrisali smo podforum Journal, backup-irali smo sve bitne postove tamo tako da ako ce netko od fitovaca htjeti svoje postove, lako ih dobije. Dodali smo FAQ u kojem smo za sada objavili FAQ za prehranu te namjeravamo do kraja tjedan postaviti FAQ za vježbanje te suplementaciju. Dio FAQa za prehranu je napisao Illuvatar te mu zahvaljujemo na tome. Ocekujte uskoro nove FAQove te ocekujemo vaše komentare / prijedloge na tu temu. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Fitness.com.hr
Admin na usluzi ;) Joined: 08 Listopad 2006 Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dodan je FAQ za vježbanje. Sve FAQove cemo s vremenom nadopunjavati i update-ati.
Ovo su možemo reci - light verzije. Sad kada bilo koji padobranac sleti na forum pitanjem - što da radim, hocu smršaviti - imate napokon link na FAQ gdje ga lagano i "nježno" preusmjerite. Nakon što pocetnici procitaju osnovne informacije, tek tada možemo personalizirano pristupiti određenom pitanju odnosno forumašu. Mislim da je to ok. |
||
Budi fit!
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
slažem se, mislim da je to smisao svega |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
što mislite o tome da best buy suplementi idu u faq za suplemente, nije to self promotion koliko mislim da je ispalo razumljivo za pocetnike
p.s nema na cemu, u vezi FAQ-a za prehranu, zadovoljstvo mi je ako mogu pomoci ž najbolje bi bilo kad bi se drugi izjasnili :P ili u nekakav drugi prijedlog Edited by Iluvatar |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Definitivno cemo razmotriti tu opciju. ;) |
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Legendo! Ovog illya treba stavit za moderatora |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a jbg, kad imam jako puno volje da jednom radim ono što volim |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajde Zoki, vidiš da mu je to životni san
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
baš me moraš, ha? Edited by Iluvatar |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E ovako je vec bolje Sorry, morao sam |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
to je to, malo se na šališ s njima i ond ameznaju granice
ccc |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dodan je pocetnicki trening za muškarce i žene u FAQ.
|
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
NE znam da li ste primjetili, no dodali smo"FAQ - Dodaci prehrani" u FIT FAQ podforum.
Edited by Zoki |
||
|
||
markec88
Viden/a u gymu Joined: 20 Sijecanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 105 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Stvarno se vidi da se ekipa potrudila i svaka vam cast... FAQ vjerujem da bolji ne možete nac i iznenadilo me info o treninzima i suplementima. Prva liga. samo tako nastavite
samo me muci jedna stvar i tu mislim da ste pogriješili. Napisali ste u FAQ-u da se važno zagrijat i rastegnut prije treninga.. a kao što ja znam rastezanje se radi poslije treninga jer samim time hladimo mišice. ispravite me ako nije tako. Edited by markec88 |
||
Moľeą sve ąto hoćeą, samo trebaą znati ąta ľelią.
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Markec88, prebacio sam ti ovdje post iz razloga da nemamo više tema o FAQu. Nadam se da je to OK. Provjerimo o ovome što si napisao... |
||
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |