Fitness rukavice -> problem |
Post Reply |
Author | |
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Ožujak 2014 at 20:22 |
Nadam se da je tema u dobrom pdf-u.
Uglavnom, kupio sam si rukavice i otisao kasnije u teretanu, radio kardio na bicikli 40 min, skinem ja rukavice i imam sta vidjeti. Dlanovi skroz obojani, katastrofa, rukavice previse pustile boju. I tako ja perem, perem i perem ruke i struzem sa spuzvom jedno 10 min i tek onda sam sve ocistio... Uglavnom, jel se vama to kad dogodilo ? Mene malo strah kakve su to kemikalije meni u kozi bile, a ujedno mozda sam i ja kriv sto rukavice nisam oprao prije prve uporabe |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
nista, pozdravi se s obitelji, gotovo je...
|
|
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
Hahah, mene naš'o zaje...
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
haha zato uzmi čarape i radi snjiam bolje nego rukavice :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
Ahah, pa mozda bi i bilo najbolje tako
Sad zalim sta sam kupio rukavice, moj fitness zivot bio je jednostavniji bez njih |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Probaj sa čarapama onako hrapavim ako imaš...super leži meni nekako bolje :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni rukavice nikad nisu pustile boju, iako više ne radim s njima.
|
|
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
A mozda je i do materijala sto se tice pustanja boje...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |