Kopriva |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||||
Lape
Viden/a u gymu Joined: 18 Ožujak 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Travanj 2014 at 16:52 |
|||
Pozdrav, nisam znala gdje bi postavila pitanje pa sam otvorila novu temu, a to su koprive, naime sad im je sezona i obozavam ih, pokusavala sam guglati ali ljudi ocito nisu previse zainteresirani za tu namirnicu, zanima me ako netko sluuuucajno zna kalorijsku vrijednost iste, ja ju jedem na sve moguce nacine jako cesto pa mi je problem to uvrstiti u dnevni unos kad neznam koliko kcal ima. Hvala :)
|
||||
Nothing lifts me out of a bad mood better than a hard workout on my treadmill. It never fails. Exercise is nothing short of a miracle.
|
||||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ne moraš to računat uopće, kopriva ko kopriva je lisnata biljka a ja lišće ne računam jer imaju puno vlakana i nutrijenata a malo kalorija koje ionako dolaze iz puno vlakana :P ali evo, imaš tu LINK
Edited by Markan1989 - 08 Travanj 2014 at 17:28 |
||||
Lape
Viden/a u gymu Joined: 18 Ožujak 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Hvala
|
||||
Nothing lifts me out of a bad mood better than a hard workout on my treadmill. It never fails. Exercise is nothing short of a miracle.
|
||||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
nema na čemu |
||||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pusti ljude :D heehe i ja računam povrće :D 100g salate 17 kcal pa si misli
|
||||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||||
Lape
Post Options
Thanks(0)
|
|||
tih 17 kcal bi me mogao dovesti do suficita i mogla bi se nenadano udebljati
|
||||
|
||||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pda đabe onda svega :D
|
||||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||||
Lape
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Moram pazit s tim koprivama hahah :D cuvat cu ih za onda kad cu biti na masi
|
||||
|
||||
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ne znam da li si probala juhu od kopriva, genijalna je. Treba ih samo ošurit u vreloi vodi, dodati češnjaka i malu zapršku od kukuruznog brašna. Genijalno je
|
||||
Lape
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Nesto slicno, kopriva, zlicica maslinovog, cesnjak, malo krumpira, sol i papar, i to u blender da bude onako kremasta..mljaaac :D
|
||||
|
||||
vedrana29
Viden/a u gymu Joined: 24 Listopad 2013 Status: Offline Points: 228 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
imate li još kakav recept za koprivu?
|
||||
Lape
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ja ih radim kao blitvu onako s krumpirom ili kao spinat :)
|
||||
|
||||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Jel se ne opečeš dok jedeš?
|
||||
Rodjen si s potencijalom
||||
Lape
Post Options
Thanks(0)
|
|||
berem ih i perem s rukavicama ali zato mi noge budu crvene samo tako hahah iskuham svu žar iz njih :D
|
||||
|
||||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Al kako ih jedeš da se ne opuriš?? haha
|
||||
Rodjen si s potencijalom
||||
Lape
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pa kazem ti iskuham im dušu :D
|
||||
|
||||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |