Molim pomoc - vježbe? |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
devil_eyes
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Travanj 2009 at 23:47 |
|
Evo ovako..smrsala sam 25 kila u kracem vremenu i sad imam skroz labave nadlaktice, vjezbam tricepse ali ne vidim nikakav rezultat koje su najbolje vjezbe za moj problem i jeli kakav suplement moze pomoci da dodem do nekih vidljivih rezultata? hvala!
|
||
Chivas
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2009 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe desilo ti se sdandardno sto se ucestalo desava kod velikog mrsavljenja.
Koza ti se opustila skroz,a sad sve ovisi dal se moze zategnut il ne.Pogotovo je to kod zena problem jer one nemaju testosterona pa ne mogu toliko nabit(povecat misice) na rukama da bi je zategnuli. Da si musko modza bi ti znao rec,ali nisi pa bi bubo na pamet samo |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Za tricepse su mi najgori (najbolji efekt) sklekovi sa skroz skupljenim rukama i to ih usporiš maksimalno
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Testosteron i ostali ovdje nemaju veze koliko ima to što je otišlo toliko puno kg u kratkom periodu i sada se sama uvjerila da to nije dobro jer se koža nije stigla prilagoditi na novonastalu situaciju.
I nema šanse da ceš nekim vježbama povecati mišic do te mjere da se koža opet zategne, a pogotovo suplementima. Eventualno porazgovarat s nekim dermatologom ili kirurški rješiti ako je prevelik dio kože ostao na nekom mjestu i to ti smeta. Ako je konkretno triceps u pitanju, vjerojatno je još ostalo masnih naslaga, tako da bi eventualno jacim kardiom mogla bar donekle popraviti stvar. Ima li još podrucja gdje je koža olabavila? |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ili hirurgija ili da nabiješ 7-8 kg mišica :D
|
||
ivka
Cita FAQ Joined: 03 Travanj 2009 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
U koliko kracem vremenu si smrsavila 25 kg? Pitam zato jer sam ja u š6 mjeseci skinula 3š kg, ali bez dijeta, i bilo kakvih preparata. Samo vjezbanjem(trcanje) i pravilnom prehranom. Meni je ostao slauf na trbuhu koji me izluduje. Za ruke samo udri sklekove, i bucice. Ja bas istrazujem kako se rijesit tog slaufa, nekak to treba zategnut i malo podic guzu. he he
|
||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kojom vježbom se može podici guza???i kojom da nestane ono malo niže, tj.ispod guze, taj dio mi je dosta mekan i opušten.
radim i cucnjeve,i mrtvo ,iskorak,ali ništa ne pomaže |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sve imaš u onim vježbama di sam te uputila da skidaš, ako ih uopce skidaš?! |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Procitaj: Zategnuta guza Kako oblikovati lijepu i cvrstu guzu Vježbe za guzu Eto. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ewie nemogu skinuti , ne kužim se ja u to
Zoki bacam se na citanje |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Iskorak je majka za vježbanje guze. Jucer sam ga odradio i danas doslovno jedva sjedim i osjecam svaki hebeni dio guze. Strašno
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, to je standard za iskorak. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
ivka
Cita FAQ Joined: 03 Travanj 2009 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tnx za linkove za guzu. Navaljujem vec danas. Je, iskorak je mrak.
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
www.iskorak.org |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
|
hm...to samo ja ne osjetim guzu, osjetim dok radim iskorak , kasnije ne..
Koliko bi trebalo serija i ponavljanja raditi da poboljšam efekt?? |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |