help |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
Preky
Cita FAQ Joined: 19 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 90 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Travanj 2014 at 17:05 |
Ovako ljudi trebam pomoc skinuo sam sa 113 na.90 trebao bih jos10 vjezbam svakodnevno prehrana je ok ali slabo to dolje.ide ili trebam vremena? Trenutno sam u 3 tj izgubio 3kg to ok? Lijep pozdrav
|
|
r4mb0
Viden/a u gymu Joined: 01 Sijecanj 2014 Status: Offline Points: 454 |
Post Options
Thanks(0)
|
To je savrseno i ako kile idu jos uvijek tako dolje to je super
|
|
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
da idu ali se znam zaletjet s onim cheat danom i natrpat u sebe i opet dobit pola kile :3
|
|
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
Ne mozes nabiti pola kile u jednom cheat dayu, pola kile je vise od 3500kcal, a kad je cheat day sumnjam da pojedes bas oko 5500-6000kcal da bi ti se to ulovilo.
Ja isto radim cheat day i to je mozda nekih 500kcal-600kcal vise nego sto prakticiram inace... |
|
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
ma to tako rekao xd, eto ostalo mi je dosta masnog na nogama i trbuhu..i tesko mi se rijesit toga ipak ja to skupljao godina nije ni cudo ali bih htio to cim prije maknut sa sebe :D
|
|
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
Da da, ljeto dolazi haha
U kojem si razdoblju skinuo te 23kg i koliko si visok? |
|
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
skinuo sam to prosle godine od 8-12 mjeseca pa imao pauzu zbog slomljene ruke i sada opet krenuo prije 3 tjedna visok sam 178
|
|
dekipkc20
Cita FAQ Joined: 31 Ožujak 2014 Status: Offline Points: 67 |
Post Options
Thanks(0)
|
Eo ti jedan motiv dobar,moj frend smrsavio sa 86 na 72 i to u neki 1 mjesec znaci totalno je izbacio prehranu jedan obrok i to samo rucak + fizicka aktivnost i puno vode :) samo je bitna volja daleko je lakse izgubit kile neg dobit 100%
|
|
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
Ha zn da je samo dalo je zdravo izgubit tolike kile u mjesec dana?
|
|
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
Pa to je 14 kg u jedan mjesec, to je prelose za organizam, bolje je kilu tjedno i to je to |
|
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
To i jq kazem poslije cu stavit program i prehranu jebeni posao sad..,pa mi to prekontroliras dal je u redu thx
|
|
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
Ugl pon su prsa uto su leda sri su biceps i triceps cet su ramena pet noge jos uz noge i ramena dodam listove i trbuh ,ugl ujutro pojedem tunu sa sirom popodne nesto kuhano juha ili govedina pileca prsa i sl salate puno vecera zitarice ili posni sir
|
|
r4mb0
Post Options
Thanks(0)
|
Ja bi radije zitarice za dorucak, a tunu i sir za veceru
|
|
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
Nemogu kad radim
|
|
Lape
Viden/a u gymu Joined: 18 Ožujak 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
kada nesto istinski zelis rijec "nemogu" ne postoji..uz dobar plan sve je ostvarivo
|
|
Nothing lifts me out of a bad mood better than a hard workout on my treadmill. It never fails. Exercise is nothing short of a miracle.
|
|
Preky
Post Options
Thanks(0)
|
Je ali ja radom u pogonu i imam neato kuhano ili si uzmem ribu nemam na biranje
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |