Zgib i polozaj palca |
Post Reply |
Author | |
dekipkc20
Cita FAQ Joined: 31 Ožujak 2014 Status: Offline Points: 67 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Svibanj 2014 at 04:19 |
Ovako vec neko vrijeme radim zgibove i tek sam nedavno naiso na foru da polozaj palca kod nadhvataide sa ostala 4 prsta sto znaci gore .Inace koi god video sam gledao to sam s najmanje paznje gledao i sam koristim palac da ouhvatim sipku odozdola.Navodno bas kad palac bude s ostala 4 prsta na sipci gore vise rade leda jer se biceps manje ukljucuje kao i ramena dok kad je plac ispod vise rade ramena ? dali zna itko ista o ovom posto su mi relano totalno neugodni ti s palcem gore i tezi svakako
CITAT Zgibovi se rade sa palcem pored prstiju,a ne sa obuhvatanjem sipke.Vasi dlanovi bi trebali biti sa licem okrenutim od vas i rukama u sirini ramena.Podignite i spustite vase telo uz striktnu kontrolu,bez ljuljanja nogu i mrdanja kukova. |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Totalno ne bitna stavka :) Ja stavim palas dole..a fokusiram leđa više tako da ne stišćem previše šipku da radi biceps..sve je ovisno kako ej tebi lakše i bolje za pogoditi M.Skupinu :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
dekipkc20
Post Options
Thanks(0)
|
Probao sam nedavno bas radit takve zgibove di je palac iznad i neprakticno mi je i teze nekako , ne znam zasto ali mislim da su bolji jer vise mi se napor osjeti pozadi nego na rukama kad je palac ispod - Mozda tripujem tko ce znat :P
Treba probati zgibove sa ekstazijem pa da vidimo oce ic 4x50 hahaha :D
|
|
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ti preporucam da zgibove radiš s takvim hvatom, znaći di je palac u ravnini s ostalim prstima (na šipci), tako ti je teže radit baš zato što ti biceps ne pomaže kao kod zgibova s uobicajnim hvatom, na mišićima leđa je sav posa šta i je bit vježbe...
|
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fokusiraj Upper dio.... ne daj da ti guzica bude uteg ;)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
dekipkc20
Post Options
Thanks(0)
|
Mett istina da :D uglavnom dosta je bitan polozaj nogu sto siu mi noge skvrcenije i prsa izbacena prema van lakse mi je radit iako mi je dosta tesko s palcem na sipci nego pod njom ali mali trik velik znacaj puno vise osjecam leda ;)
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Normalno... Ja isto bolje fokusiram leđa tako..upravo sam danas radiio pull ups nakon veslanja... tako je sa vremenom skužiš u prinsicpu koliko je važan rad prstiju..dlanova..držanje bučice...hvat šiipki za određeni dio tijela koji gađaš...uf kada počneš to otkrivati nigdje više sreće hehehe
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
dekipkc20
Post Options
Thanks(0)
|
ljudi moji danas sam probao zgibove poslje jednog bombona radi se o ekstaziju inace mogu oko 8 zgibova po seriji s tim sam mogao 24 i tako 5 serija haha sad jedva ruku micem a sjedim doslovno na nogama
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |