Vecernji snacks :) |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Travanj 2009 at 10:43 |
|||
Mislim da je ocito iz naslova manje više, ako ima neka kreativna ideja bio bih više nego zahvalan :)
Onaj zrnati sir mi ne drzi vodu nakon 2-3 dana za redom kad ga jedem, a pun mi kufer oraha i badema vise.. Zasad mi je najbolja kombinacija zrnati sir (od dukata) umixat s nekim vocnim jogurtom, onda mi je i vise nego jestivo (originalno Thein recept mislim ), ali nekako imam dojam da je mozda kontraproduktivno. Ima nekih quick-and-dirty savjeta? |
||||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Evo ti link s drugog foruma, odi ima dosta recepata
klikni me |
||||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Zapravo ima super stvari navedenih, probam neke pa javim
Malo mi cudno ovo s kikiriki maslacem, nisam zao da je tako popularan Ima kakav savjet za ovo sir (dukat zrnati) + vocni jogurt, gudz / badz? |
||||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ubaci malo voca! Mmmm.....
U zadnje ga dosta znam miješati sa višnjama (zaleđenim, ne kompot). Ili - kruške s nekim jogurto!!!! E to je tako osvježavajuce!!! Sa zaslađivacem, naravno! |
||||
jelena
Viden/a u gymu Joined: 08 Travanj 2009 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
neman komentara
|
||||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ni ja isto. Mislim kak možete jest taj svježi sir, i još zrnati?! Pa jel znate kolko je to kalorija? Ne, ne i ne! Btw, samo da se zna da ovo što sam napisao nije komentar jer sam i ja bez komentara. Naprosto sam ostao šokiran cinjenicom da uopce idete jesti nešto iza š8h! |
||||
spyderde
Viden/a u gymu Joined: 28 Listopad 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Zasto se ne bi jelo poslje š8 sati, zadnji proteinski obrok moze biti prije spavanja. |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Zato jer tako piše u Teni i Storyu, a i kruže price po teretanama da se tako bolje mršavi, ništa jesti iza š8h. Neku vecer sam se udarao u stomak tipkovnicom kada sam skužio da sam jeo u š9.06 i bilo mi je lakše kada mi je narasla oteklina jer sam zaslužio što sam se ogriješio o pravilo š8-og sata. |
||||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
kakav zaslađivac?? meni je super kombinacija u zadnje vrijeme posni+naribane jabuke! (i to one zelene) mmmmmmmmmmmm |
||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Hahahaha... ja cekam onaj blog...sarkasticni...ajde brzo...želim se smijati...;))) |
||||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Mogao bih, samo kad prođu ove gužve i obveze na faksu i blagdan, a pored tog krenulo se i žešce sa kardiom tak da jedva i ovako nalazim vremena heh Ali imam viziju |
||||
Mele
Viden/a u gymu Joined: 31 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
da li je dobro jesti zobene s mlijekom 0,9% m.m poslije treninga? da li ima u njima dovoljno proteina i UH za misice nakon treninga? pozz
|
||||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ne. Ne. |
||||
anne
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
thorn ti si stvarno neki opaki zaljubljenik u teretanu i mišice..
|
||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
bome... jede munje i s*re gromove ! |
||||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |