Jel to stvarno neophodno??? |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | |
Conan
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Sijecanj 2007 at 15:53 |
Hm dajte me uvjerite da se ti dodaci koji se ode spominju moraju koristiti kod vjezbanja, za bolji izgled, kao izvor vitamina, proteina itd... Ja osobno se drzin one "Ako nije plivalo u moru, raslo iz zemlje, raslo na zemlji, trcalo po zemlji ne triba mi..." Zar su ljudi u proslosti koristili dodatke???? |
|
vice
Viden/a u gymu Joined: 19 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
sve sto nije ophodno, je neophodno. sala, ali sve sto ti nije potrebno je nepotrebno. zato to i jesu dodaci. izbor je tvoj i zavisi so zelis. ako si rekreativac, ti mozda i ne treba, ali ako hoces nesto vise, ipak ces doci do toga da nesto probas i koristis. tesko da ce ti zeludac provariiti 2-3 kg mesa, ako hoces povecati misicnu masu, puno jednostavnije je sa vec gotovim proteinskim dodacima itd.
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kako si ti ogranicen u razmisljanju! Sta mislis od cega su bilderi takvi? Jer su jeli janjetinu i sir? Tvoj je izbor; ako zelis biti Pilic Milic, onda jedi to sto jedes, jer ak nisi trenirao od 5. godine, tesko da ces bez dodataka izgledati dobro i postici ono sto zelis. |
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma dodatci prehrani su potpuno na prirodnoj bazi a dobijaju se iz mlijeka,jaja... Tj.nisu i nemaju nikakve veze sa steroidima, nemaju nikakve negativne posljedica na tvoje zdravlje. Pa sad mi ti objasni zasto ih ti nebi uzimao? Zato sto ti je netko rekao da ti to nevalja i da ces se od toga sj****??
|
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
Braindead
Viden/a u gymu Joined: 21 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovako, proteini ti se i inace nalaze u mesu,sirevima, jajima itd.ali je kod njih problem da proteini rijetko dodju do "pravog mijesta" jer se najcesce razgrade.Praha ili tableta se nemoras bojati jer su to zapravo izvuceni proteini iz prirodnih tvari npr.Sirutke. I kod praha ili tableta ti ima jedan plus sto oni lakse dolaze do krvotoka i u misice, ako zelis odi na www.nutrix.hr tamo ti je svaki suplement doetaljno objesnjen od sastojaka do nacina uporabe a i cijena je odlicna!
|
|
JustMe
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 82 |
Post Options
Thanks(0)
|
Conane moj...svak ima svoje pravo na izbor kao i na vlastito misljenje. netko ce reci da valja, netko da ne valja... ali cinjenica je da tebi takvom to ne treba jer si tako slatko malo prase da bi bila steta da to ides mjenjat. |
|
karmen
|
|
Conan
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 95 |
Post Options
Thanks(0)
|
Iako je na slici prase nisan to ja... Ne jos |
|
Conan
Post Options
Thanks(0)
|
A sta ti je to pilic milic |
|
JustMe
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 82 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tko ti je ova ruzna na slici??? Fuj. Ova zasigurno koristi neke preparate. mislim trebala bi |
|
karmen
|
|
JustMe
Post Options
Thanks(0)
|
a stvarno je pravi conan.
|
|
karmen
|
|
Conan
Post Options
Thanks(0)
|
jel ti koristis neke preparate???
|
|
Conan
Post Options
Thanks(0)
|
Justme ne idi offtopic
|
|
JustMe
Post Options
Thanks(0)
|
nisam. mislim da nisam dovoljno informirana o uzimanju icega. posto sam za sada jos uvijek mala pigica neznam dali bi mi to uopce trebalo. znas i sam da su mi neki preporucavali uzet shake od proteina pa ga pit iza vjezbanja ali nisam poslusala. najvise iz razloga sta ne znam dovoljno o tome kao i o ucinku istog na moj organizam ali polako citajuci ove stranice vatam ponesto. kad postignem idealnu tezinu mozda tada razmislim o tome. |
|
karmen
|
|
JustMe
Post Options
Thanks(0)
|
?! o cemu ti? pa odgovorila sam ti?! |
|
karmen
|
|
Conan
Post Options
Thanks(0)
|
koja je idealna tezina po tebi
|
|
JustMe
Post Options
Thanks(0)
|
mislis moja? pa recimo...56-57. to bi mislim bila idealna. ali treba bit i realan. sve sta je ispod 60 bi me zadovoljilo. stvar je u tome (da ne pomisle ljudi da sam bolesna u glavu) da imam jaka bedra, straznjicu i noge. ako ja smrsavim 7-8-9 kg a obujam tih mojih nazovimo ih "problematicnih zona" se ne promjeni ja nisam postigla nista. i ovo malo sta gore imam ce nestat. Dakle nije toliko bitna kilaza tj brojka koju ce vaga pokazat, koliko izgled u ogledalu. |
|
karmen
|
|
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |