Vježbe za trbuh? |
Post Reply |
Author | ||
leanna_19
Viden/a u gymu Joined: 09 Travanj 2009 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Travanj 2009 at 11:08 |
|
pozdrav svima!pa ovako...posto nam brzo dolazi ljeto,voljela bi malo ucvrstiti trbuh...pa ako mi moze netko dati neki savjet...kakve trbusnjake bi trebala radit,koliko cesto?usto bi se voljela malo i udeblajt jer sam pre mrsava...š,70 i 5š kg...prije sam imala 55kg,i osjecala sam se full dobro...ali sam naglo,bez razloga izgubila te kile i sad ih ne mogu vratit...bojim se bilo sta vjezbat,jer me strah da nebi jos smrsavila!!!!svaka pomoc bi mi dobro dosla ...pozdrav
|
||
Silent assassin
Viden/a u gymu Joined: 04 Travanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ovdje imaš dosta vježbi za trbušne mišice...cini mi se da su za tebe najbolje vježbe crunch i leg raise(sa ove stranice koju sam ti dao)...radi 3 serije po š5 ponavljanja(pazi i na disanje) 4 puta tjedno(tvoja volja koliko želiš raditi) i to bi trebalo biti dovoljno...uz to se i kreci, hodaj, trci itd.
|
||
Precise, quiet and deadly...
|
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hmmmm,
Extreme abs Skini ovo, a možeš, samo taj jedan dio skinut i viruj mi prepredobro je |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prije svega, procitaj ovaj clanak:
Core trening - što je to ?Jak i sposoban trbušni zid osnovna je premisa bavljenja bilo kojim sportom. Isklesani trodimenzionalni trbušnjaci jedna su od najuocljivijih razlika koja izdiže profi bodybuildera iznad obicnog masivnog tipa, koji je neizostavan inventar svake teretane, a obicnom rekreativcu najbrži put do zdravog i sposobnog tijela. Kako funkcionalno ojacati tu kljucnu kariku u kinetickom lancu našeg tijela? više |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
.. navodno da je ovaj video dobar: http://www.youtube.com/watch?v=IOri5Tlm23c |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prelagano je ovo... Stalno pauze neke |
||
leanna_19
Viden/a u gymu Joined: 09 Travanj 2009 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jooj ljudi,pa vi ste zakon!!!bas ste uljudni !zahvaljujem svima na savjetima !voli vas leanna
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=IOri5Tlm23c
ovo te vodi na neku novu starnicu na kraju di ti tip za 50$ prodaje taj program tako da ako ga ko naruci neka podili s nama. |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |