Intezivnost cardia natašte |
Post Reply |
Author | ||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Travanj 2009 at 10:45 |
|
E sad tribam malo strucnog mišljenja
Ovako... U zadnje vrime natašte crobno vježbam uz DVD- ove, sad recimo da su srednjeg itenziteta do malo jaceg.... Kad tako vježbam, onda sama spustim intezivnost, pa da nije preintezivno, ali nekad se zalomi tijekom DVD - a da opet pojacam jer mi bude super npr. tih 2 min DVD - a Sad - je li mi to dobro, što se zalomi malo jaci intezitet natašte, nekad i par puta po par minuta?? Ili da se potrudim spustiti intezitet tijekom cijelog cardia i to je to? Ima ih više, jedan traje 30 min, 45 min i 50 min, s time da imaju cca 5 min zagrijavanja na pocetku i cca 5 min hlađenja na kraju... |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
što svi šutiteeeee
|
||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kolko ja znam,za topljenje sala moraš imat HR između šš0-š60, najbolje se orijentirati kad u š5 sec nabrojiš između 30-40 otkucaja srca!
(ali ne kad staneš,vec tijekom aktivnosti) nek me neko ispravi ako griješim! |
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajd super, fala
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ili prakticnije, da može doci do daha i normalno popricati sa nekim bez vecih napora, onda si u zelenoj zoni Svaki jaci intenzitet od niskoga, ujutro na prazan želudac, je kontraproduktivan. |
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ok, to me zanimalo, fala |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |