Trebam savjet ekipa |
Post Reply |
Author | |
lulao18
Cita FAQ Joined: 21 Sijecanj 2014 Location: Croatia Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Lipanj 2014 at 10:14 |
Već neko vrijeme nisam išao na fitnes, pretrpan obavezama bio sam prisiljen ostaviti teretanu na neko vrijeme, doduše, nisam nešto dugo ni išao, svega 3mj. Pio sam MyProtein, vjezbao svaki dan u ta 3mj, prehranu kolko-tolko održavao na nivou, imao sam plan treniranja, prvi dan prsa, drugo leđa, treći free, četvrti noge i sl (to sad onako otprilike kažem).
Međutim, sad nemam ništa, proteini popijeni, plan treniranja izgubljen, kile nisam dobio pošto se bavim nogometom i skroz trčim i krecem se. I sad, htio bih se vratiti vjezbanju opet u vrlo skoro vrijeme tak da sam taman do iduceg ljeta zgođušan i utegnut. Imat cu dosta slobodnog vremena na raspolaganju, za vjezbanje pa bi htio poceti. Volje za treniranjem ne nedostaje. E sad, jel ima neka dobra dušica ovdje, da me savjetuje i kaže mi kolko mi se isplati kupit neki Whey, koliko da ga pijem, koliko će mi i u čemu pomoći i kolike rezultate mogu postici ako bi se zajebo pa slucajno do iduceg ljeta konstantno išao u teretanu i pio taj isti Whey. I sad ono najteže, jel problem da mi netko napiše plan treniranja? Za cijeli tjedan. Znam da sam većinu sad ubijo kolko sam dosadan, al nadam se da ima i onih koji me razumiju. Hvala svima unaprijed |
|
work hard, play eassy
|
|
lulao18
Cita FAQ Joined: 21 Sijecanj 2014 Location: Croatia Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dajte ljudi, zar je toooooliko teško pomoći meni ovakom jadnom haha
|
|
work hard, play eassy
|
|
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upiši na google program treninga za mišićnu masu fitness.com.
Tamo imas vec napisan program |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
[QUOTE = Domo96] Upisi na google Program treninga ZA mišićnu masu fitness.com.
Tamo imas vec napisan program [/ QUOTE] Nece mu ni to pomoći, jedino Ako ima sreće da je po njegovoj genetici, cilju Rađeno ... whey se isplati kupiti Jer JE najjeftiniji protein ... Ali šta znaš o proteinima uopće? Whey NE moze Biti zamjena ZA SVE Proteine u prehrani ... IPAK JE prah prah koliko god mislili da je magičan prah koji će makniti salo i potaknuti mišiće na rast ... Reguliraj prehranu.. imaš mali milijun...primjera ... i o svakoj namirnici neka stavka...tako da TI moraš potruditi se...a ne prepustiti sve drugima..što ćeš teško bilo koga naći da odvaja sate vremena da prouči tvoju genetiku. Za izgled ti ne treba ništa više od svoga tijela... Pozabavi se Body weight vježbama...ostavi se teretane Ako baš želiš utege,, barem mjesec dva nađi privatnog trenera da ti pokaže tehniku izvođenja da se ne povrijediš. |
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |