Help !!! |
Post Reply |
Author | |
NInika
Cita FAQ Joined: 25 Lipanj 2014 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Lipanj 2014 at 08:35 |
Bok ja sam Nina imam 17 god već neko vrijeme se borim s viškom kilograma. Imam 95 kg :/ sto je jako lose za moje god. Probala sam s dijetama ali ne ide, čak sam i znala gladovati. Trenutno vježbam pa bi vas molila da mi nešto predloži . Hvala unaprjed.
|
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bok :) imamo skoro isto godina, meni još par mjeseci fali do 17.
Svakako je dobro što si se odlučila na promjenu. Prouči po forumu, imač stvarno hrpu savjeta, jelovnika i svega što ti treba. Izračunaj ovo http://www.dijeta.net/BMR-TDEE.htm pa prema tome sastavi nekakav jelovnik, koji uključuje zobene, posni, puno povrća, voće ... A vezano za aktivnosti, bar za početak dosta hodanja, možda bicikla, trčanje.. Pozdrav i sretno :) |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav Nina, za pocetak napisi barem 3 dana jelovnika sve u detalje, sta i koliko jedes. Takoder malo opisi sta i koliko vjezbas. pozz |
|
cookies are for pussies
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |