skidanje kila |
Post Reply |
Author | |
wildchild750
Cita FAQ Joined: 21 Srpanj 2014 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Srpanj 2014 at 11:26 |
Ovako, imam 24 god. visok 170 i imam 115 kg i pokusavam skidati kile al mi ne ide, skinem 2-3 kg i onda naravno sve nadoknadim, shvatio sam da trebam nekakvu pomoc koji su to vec prosli jer vidim da mi samom ne ide, volio bi da mi netko pomogne oko prehrane i vjezbanja, evo neki dan sam nabavio bic i vozam se cca 10 km dnevno al volio bi uz to jos nesto. pa eto sve sugestije su dobro došle, hvala unaprijed, pozz :)
|
|
runner_342
Cita FAQ Joined: 16 Lipanj 2013 Location: ZG Status: Offline Points: 86 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prvo, dobrodosao :)
E sad, prvo sredit prehranu treba - znaci baci van junk food, gazirana pica, opcenito slatko, sokove, bla bla, sve sto je americka industrija stvorila da zadovolji svoj narod :)
Ubacit jako puno voca, povrca, ribe, puretine, piletine, bla bla.. To vjerojatno znas iz postova koji postoje ovdje na forumu :) I da, voda... Pij puno vode :) Takoder zeleni caj jako dobro dolazi tijekom gubljenja kg :) + naravno, sredeni trening..... Bicikl je odlican kardio, ja ga obozavam ujutro odradivat.. Cak mi je drazi nego trcanje na taste... A i iskreno, bolje je za pocetak, jer nema tolki efekt na zglobove, koljena, itd Takoder nemoj zanemarit trening s utezima.. sto vise misicne mase izgradis, veca potrosnja kalorija, te brze gubis masti :) Ovo ti sve ovak na brzaka pisem, jer sam u guzvi, al mislim da ce bit jos ljudi s foruma koji ce se potrudit pomoci... |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Wild child, dobrodošao! Sve gore napisano stoji, no prvo ti nama svejedno što detaljnije reci kako trenutno jedeš A nebi bilo loše i dodati u kojem si roku nabio te kile i kako si tada jeo. Pretpostavljam da si inače malo jače građe? |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
wildchild750
Cita FAQ Joined: 21 Srpanj 2014 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala vam na brzim odgovorima :)
pa evo za dorucak uglavnom neki sendvic s parizerom, kulenom (ipak sam baranjac) :D rucak bakina kuhinja evo jucer bilo pohovanog mesa, naravno svinjetine s pomfritom a za veceru zam pojeo dvije breskve i jogurt pa jesam, jače sam građe, nikad nisam ni bio 'mršav' uvijek sam bio jači od svojih vršnjaka, od vrtica, do faksa radim u poljoprivredi tako da dizanje kojekakvih tereta mi ne predstavlja neki problem, dvije vrece od 50 kg na rame i gas, al postoji taj višak sala koji mislim da bi s pravom prehranom mogao nestati :) |
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav :)
Definitivno promjena prehrane, imaš hrpe jelovnika na forumu pa iskombiniraj i izračunaj koliko trebaš jesti.. Sretno! |
|
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da,prehrana je katsstrofa,3 obroka,od kojih sigurno samo za rucak pojedes svoje kalorijske potrebe :P
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |