Krajnje je vrijeme!!! |
Post Reply |
Author | |
defactoric
Cita FAQ Joined: 22 Srpanj 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Srpanj 2014 at 01:11 |
Pozdrav fitovci ;)
Evo ovako da ne duljim. Moje ime je Marko. Imam 19 godina i studiram u Zagrebu. Trenutno moje stanje je katastrofa. Do sada sam se bavio košarkom međutim od 3 mjeseca nikakve fizičke aktivnosti. Prepustio sam se faxu :D (možeš si mislit:P). Već 10ak dana aktivno vozim bicikl. Od ponedjeljka se planiram upisati u teretanu i krenuti. Moj trenutno stanje je katastrofa. Jedem što mi dođe pod ruku. Trbuha sam najviše dobio. Inače 200cm i 111kg. ;( CILJ 1: Do Nove godine 100kg!
CILJ 2: Do 4/2015 95kg! CILJ 3: DO 7/2015 90kg! Nadam se da je cilj ostvariv :) Bio sam žrtva herbalife proizvoda koje su čisto smeće jer sam i pola samog shakea bacio. Trenutno si nemogu priuštiti whey ali cu svakako gledati kao i nekakav fat burner tipa speed xtreme. Dosta toga vrtim u zadnje dana i čitam pa evo donosim plan treninga i prehrane koji sam si stastavio :) Nadam se Vašoj pomoći i podršci!!! Prehrana: (ISKRENO NIŠTA NISAM MJERIO KCAL) tako da vjerojatno ima grešaka U DANE TRENINGA DORUČAK: VERZIJA 1: 5 bjelanjaka i 2 žumanjka ili 200g posnog, 100g tikvice, 200g raženog VERZIJA 2: 150 g muesli viola/ili obične + 2 mjerice wheya Uz to sve šumeći multivitamin bez šećera MO #1 (pwm bi bio): VERZIJA 1: 20g glukoze + dukat čokoladno mlijeko 1L VERZIJA 2: 40 g glukoze + 2 mjerice wheya OBROK ODMAH NAKON TRENINGA: LUBENICA 200G RUČAK: 200G piletine/puretine/tunjevine + tikvice 150g(ili neko drugo povrće) + 120 g bijela riža/tjestenina + 1 rajčica + žlica maslinovog ulja MO #2: 250 g piletine/puretine/tunjevine + povrće po izboru 150g + mala žlica maslinovog VEČERA: 200 g piletine/puretine/tunjevine + povrće po izboru 150g + mala žlica maslinovog PRED SPAVANJE: 300 g posnog i šaka badema/oraha DANI BEZ TRENINGA DORUČAK: VERZIJA 1: 5 bjelanjaka i 2 žumanjka ili 200g posnog, 100g tikvice, 200g raženog VERZIJA 2: 150 g muesli viola/ili obične + 2 mjerice wheya Uz to sve šumeći multivitamin bez šećera MO #1: 200G piletine/puretine/tunjevine + tikvice 150g(ili neko drugo povrće) + 100 g bijela riža/tjestenina + 1 rajčica + žlica maslinovog ulja RUČAK: 200 g piletine/puretine/tunjevine + povrće po izboru 150g + mala žlica maslinovog MO #2: 200 g piletine/puretine/tunjevine + povrće po izboru 150g PRED SPAVANJE: 300 g posnog i šaka badema/oraha + povrće (1 rajčica/tikvice 70g/kupus/krastavci i sl.) TRENING - ponavljanja sam odlučio ne brojati jer sam čitao člana od nikole prugovečkog nego idem do otkaza! - veći odmor tipa 1min kada radim noge. - 4 x tjedno trening teretane za početak - #1 trening: KVADRICEPS,ZADNJA
LOŽA,RAMENA,TRBUH NOGE 5 serija čučnja 4 serije leg pressa RAMENA 5 serije letenja
bučicama 3 serije ležečeg
letenja za zadnje rame bučicama 3 serije military
pressa iza glave TRBUH 2 serije sklopki 2 serije povlačenja sajle za trbuh na koljenima- #2 trening: PRSA,BICEPS,LISTOVI PRSA 4 serije ravnog bench
pressa 4 serije kosog bench
pressa 4 serije dipseva
BICEPS 3 serije bicepsa
pregiba sa bučicama 3 serije podizanja na
šipci rukama 3 serije bicepsa pregiba sa ravnom šipkom LISTOVI 3 serije listova na
sjedećoj spravi 3 serije leg pressa
na prstima - #3 trening: LEDJA ,TRICEPS,TRAPEZ LEDJA 5 serija mrtvog
dizanja 3 serije t-bar 3 serije veslanja
jednoručnog bučicama 3 serije veslanja na
spravi
TRICEPS 4 serije french
pressa 3 serije ravnog
bencha 3 serije potiska sa
sipkom za triceps TRAPEZ 3 serije slijeganja
ramenima bučicama
3 serije slijeganja
ramenima šipkom - nakon toga ponavljam iste misicne skupin s drugacijim vježbama! SVE POHVALE/KRITIKE SU DOBRODOŠLE KAO I SUGESTIJE!!!! Nadam se jednoj dobroj transformaciji!!!! KADA DA RADIM KARDIO???? DA LI GA PREPORUČAVATE U DANE BEZ TRENINGA ILI KAD JE TRENING? JUTRO/VEČER? BICIKLA VS TRČANJE??? Edited by defactoric - 23 Srpanj 2014 at 01:13 |
|
defactoric
Post Options
Thanks(0)
|
ISPRIČAVAM SE NA OVAKO DUGOM POSTU :D NADAM SE DA ĆE TE IMAT ŽIVACA ČITATI I MISLITI KO I JA PISATI :D
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
defactoric, zamolio bih te ugasiš caps lock i pišeš malim slovima.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
defactoric
Post Options
Thanks(0)
|
hvala na upozorenju ;) imam na umu :D
|
|
defactoric
Post Options
Thanks(0)
|
što nema niko za pomoć ? a ja se ovako potrudio ;(
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |