Pozz svima |
Post Reply |
Author | |
Vix
Cita FAQ Joined: 25 Srpanj 2014 Location: Rijeka Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Srpanj 2014 at 08:12 |
Pozz svima.
Da se predstavim... Viktor,iz Rijeke sam,i počeo kao vježvati nedavno. Malo tražio po netu pa naišao na ovu stranicu/forum. Visok 184cm i trenutno oko 74-75kg. Prije 70 dana sam imao 84-86kg. Prije 40 dana sam odlučio se srediit po nekim pitanjima i stati debljanju na kraj,jer je samo trbuh počeo rasti. Od onda sam "pao" tih 10-11kg,no primijetio sam neke druge stvari. Imam svakakvih pitanja,no evo za sada ovih par riječi. |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz Vix :) postavi nam ta sva pitanja..polako hehe i dobro gledaj jer vjerovatno ih imaš i po forumu..tako da ćeš sam sebi dati najbolji odgovor ako pročitaš :) Ekipa ovdje će raditi da ti pomogne sigurno...ako nešto ne skužiš :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav
|
|
Vix
Cita FAQ Joined: 25 Srpanj 2014 Location: Rijeka Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na javljanju Vas dvoje. :)
Budem pitao sve što me zanima. ,no prvo da uhvatim vremena od posla i ostaloga da pročitam dosta po forumu. Kao šti si napisao,da ne postavljam ista pitanja.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |