Bedra -"jahace hlace" |
Post Reply |
Author | |
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Travanj 2009 at 19:19 |
evo ovako..da ne duljim puno kao što i naziv kaže, kako se riješiti tzv. jahacih hlaca, znaci kad sjednem noga se jako proširi i sa unut.i sa vanjske strane, da ne kažem "razlije"se na tim dijelovima ali tako je... pa bi molila prijedlog šta da radim da se toga riješim jer otkad znam za sebe imam taj problem , i pogotovo otkad sam skinula dosta kg i taj dio(bedra) su jako omekšala, nema tonusa, ni mišica...
svaki savjet dobrodošao paaa slušam |
|
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Puno puno cucnjeva i iskoraka, bar je meni pomoglo
|
|
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
ma radim sve to , baš se fokusiram najviše na donji dio tijela jer je jako mlitav(bedra mislim), radim, cucnjeve,iskorak,mrtvo, i sve moguce sprave za noge...
Ewie koliko serija i ponavljanja radiš??? |
|
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
ja to nemogu skinuti
|
|
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
Zašto ne?? Jedino ako nemaš flat, ako nemaš, samo ga aktiviraš š misec da skineš i vratiš
|
|
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
ma kakvi , nemogu , sad sam pokušala i ne ide
|
|
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
ne ide nemam valjda taj program za skidanje
|
|
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
Nabavi utorent, nek ti to dragi ili prijatelj sredi i to skini, ici ce
|
|
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
Ewie instalirala sam torrent (valjd je dobro) nemam pojma i kliknem na onaj tvoj link i na npr. prvu vježbu i na šta onda kad se otvori ta stranica, ne vidim di piše download... ajmee jesam smotana bože sacuvaj
|
|
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
Javim ti se na PM
|
|
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
napravila ja ono što si mi poslala na PM ali ništa od toga, nemogu nikako skinuti
|
|
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
Možeš, ali neznaš Ništa - reci da ti to objasni neko ko zna od prijatelja, jer je ovako komplicirano priko neta objašnjavati |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |