Pozdrav! |
Post Reply |
Author | |
Gym_Noob
Cita FAQ Joined: 24 Srpanj 2014 Location: Omis Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Srpanj 2014 at 22:38 |
Pozdrav, zivjeli i sve te sheme :D
Evo mala prica o mom neslavnom "fitness" zivotu ;D 28 Godina, 183cm, 97 kg (trenutno) Krenuo sam u sezonu sa 105kg. Inace sezonski konobar kad nemam "pravi" posal. Sportas od malih nogu sve do 16te godine dok nisam na utakmici kosarkaskoj unederio konjeno. Pukla hrskavica i neki kostani fragmenti (razlog tome je sto sam bio jako malog rasta do 1. srednje i onda sam kroz srednju skolu narastao 20tak cm i taj kostani fragment u koljenu je krivo rastao). Nakon toga 2 operacije i zabrana igranja kontakt sportova radi ponavljanja ozljede. naravno meni nije djava dao mira i ja otisao na nogomet nakon nekih 2 godine i BUM. Opet isto :) Nakon toga sam totalno izgubio volju za ikakvim sportovima. Dao se u informatiku i prestao pusit cigare. I tako kroz zadnjih par godina odo ja na 106kg. Katastrofa velika :( medjutim nekako san se prosvjestio malo i poceo trcat prosle godine u 11ti mjesec. Krenulo je lijepo prvih 20tak dana medjutim od prevelikih kila mora san prestat jer gleznjevi nisu izdrzali i opet je pocela "sjedeća zima tovljenja". Poceo sam raditi u restoranu kojeg drzi moj prijatelj koji je maratonac i zna podosta o "fitnessu". On me lagano uputio, od prve place san kupio biciklu i poceo gonjat svaki dan uz konobarski posao. Pao sam na 97kg i to jos pada i padat ce. Dakle moja zelja i moja ideja i volja je da nakon sezone u deveti mjesec krenem sa intezivnim vjezbanjem u teretani uz osobnog trenera. Naravno bicikla ce i dalje STO VISE bit u akciji dok ne smrsavim do faze da skinem dovoljno kila da me ne unistavaju gleznjevi nakon trcanja. Eto zelio sam svoje malo traljavo iskustvo podjelit s vama dobrim ljudima i naravno ako ko ima ili ako tko JE trener za diplomom koji bi mi mogao ponuditi svoje usluge u okolici splita. Pozdrav |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav... očigledno ti nitko niej odgovorio na post :)
Ne treba ti trener... naravno preporučujem..ali ako i ne nađeš... možeš sve sam naučiti...biti će malo teže... no ipak ćeš to savladati sa vremenom... :) Pozdrav ... P.S. ako trebaš ikakvu pomoć javi se..pa ćemo nešto smisliti ;)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |