Čvrstoća šipke |
Post Reply |
Author | |
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Kolovoz 2014 at 15:08 |
Da li znate možda koliko bi ova šipka mogla podnijeti opterećenje a da se pukne,može malo da se savija ali ne previše...
http://www.njuskalo.hr/fitness-oprema/olimpijska-sipka-utezi-35-kg-oglas-10986049 |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Olimpijska šipka 250kg plus
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
p.s. ovo nije olimpijska šipka, al može podnijet nekih 150-200 isto.
|
|
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja imam takvu mislim da je to 25 mm moja je najtnja još 180 cm dugačka XD evo ne puca još :P za sada je bilo testirano 130 kila XD
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Ma meni treba samo šipka za deadlift...a već sam na 170kg-5x a tek sam ga kreno praktički radit...
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
uvjek mozes kupiti u zeljeznariji sipku jace cvrstoce i sam sloziti granicnike, mjesta za hvat,...
|
|
White_Insane
Post Options
Thanks(0)
|
tek je počeo već je na 170kg, bit će neki brđanin :D
|
|
|
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Hehe...ma donji dio tijela mi je dosta jak posto sam odmalena bio debel pa sam morao nosit te silne kile...
|
|
White_Insane
Post Options
Thanks(0)
|
visina-težina-godine? tehnika izvođenja? ;)
|
|
|
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
198cm,92kg,20 godina...obični deadlift radim,neznam točno kak da ti objasnim,uglavnom nije ni rumunjski,niti sumo,niti na ravne noge,obično mrtvo dizanje...
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Golijate
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Ma i nije to neka visina...ima i puno višljih...ja sam samo malo više od prosijeka,meni se barem tako čini...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |