kajak 5 sati |
Post Reply |
Author | |
zgoo
Cita FAQ Joined: 16 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Kolovoz 2014 at 20:59 |
pozz,
vozio sam prije 10 dana kajak u komadu 5 sati, kad sam sisao sa kajaka nisam mogao stati na lijevu nogu, bila mi je utrnuta, evo 10 dana poslije noga mi je utrnuta, ne toliko kao na pocetku ali osjecam tu neku tezinu u nozi kao neke mravce u palcu lijeve noge, inace se redovito bavim sportom nisam imao nikakve upale misica nego izgleda da je do nezgodnog drzanja noge tijekom voznje, cudno je da i 10 dana nakon jos imam tegobe ? thx
|
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
U principu, za svaku tegobu koja je posljedica sporta, a nije prosla ili se znatnije smanjila nakon 2-3 dana, preporuceno je ici doktoru. Za trnce koji ne prolaze bi ja vec nakon dan dva bio kod doktora.
|
|
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odi kod doktora odmah, ja isto vozim kajak i imso sam tskvih problema, nisam isao kod doktora i na kraju mi se zivac ostetio i bio sam 10 dana u bolnici...kako mi je zivsc bio ostecen atrofirao mi je i misic jer ga nisam mogao upotrebljavat,nisam imao osjećaja ns tom djelu..
|
|
zgoo
Cita FAQ Joined: 16 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
bio si operiran ili ?
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
odi kod doktora.
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne, ali sam imao 10 dana rehabitacije,neke vjezbe i terapiju strujom( koju neosjetis uopce).. ali odi to provjeri za svaki slucaj :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |