š9god. - savjet potreban |
Post Reply |
Author | |
pepereina
Viden/a u gymu Joined: 15 Travanj 2009 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Travanj 2009 at 16:39 |
imam š9 godina i moglo bi se rec da sam se zapustio
posvetio sam se vise izlascima vikendom neg nekim vjezbama,ali rado bi sad to promijenio.htio bi vratit tijelo u formu pa je svaki savjet dobrodošao pozdrav |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav!
Inace dugo nisam vozio auto ali bih zato sada htio voziti bagere pa ako ima tko kakav savjet volio bih da mi pomogne! Hvala svima na savjetima |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pepereina,
dobrodošao. Tema ti je prebacena u predstavljanje jer želimo cuti više o tebi. cime si se bavio do sada, da li si ikada vježbao, koji su ti ciljevi i sl. Reci nešto više o sebi. U podforum "vježbanje" postavljaš konkretna pitanja vezano za trening, ovo tvoje nije takvo bilo. Kreni s predstavljanjem Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
pepereina
Viden/a u gymu Joined: 15 Travanj 2009 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
vidim imate i lokalnih šaljivdžija
visok sam š80 i 84 kg treniro sam do prije 3-4 godine nogomet i bio sam ajmo rec u formi,a prije 6 mj sam ozlijedio koljeno pa sam na terapiji malo vise ojaco noge.Cilj mi je sada se vratit u formu i ojacat gornji dio tijela |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |