naziv (ime) za fitness |
Post Reply |
Author | |
MAN
Cita FAQ Joined: 27 Svibanj 2014 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Kolovoz 2014 at 10:54 |
Preuzimam sa jednim prijateljem jedan fitness u gradu. Po meni najbolji :D
Jedino što nam fali je ime. Imate li kakav prijedlog kako bi naš fitness nosio ime? Fitness je više onako fitness studio jer kraj tog što ima teretanu, ima i solarium, saunu, malu salu za male sportove i slično. Zbog tog se ne zove teretana i slično nego fitness studio. Ja ne znam samo koje ime da nosi. Grb sam odabrao ali ne znam koliko je kul haha Evo ga tu: http://prntscr.com/4hwwcc Ako imate kakvu ideju za naziv a i za novi grb slobodno mi predložite :)
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako hoćeš mogu te kontaktirati sa ljudima koji bih ti napravili po tvojoj želji grb i naziv dali ideju i kreirali svoj vlastiti fitness grb znak kako god...profesionalno se bave stime i od toga žive :) I nisu skupi :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
fitness studio beach lool :D
|
|
MAN
Cita FAQ Joined: 27 Svibanj 2014 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
Grb koji sam ja skinuo će se još kreirati, ne treba mi nešto veliko i preveliko jer planiram da pravim i majice za uposlenike i članove. Treba mi samo neki dobar naziv. Mislio sam staviti MM jer su to incijali i moji i od mog partnera ali to mi zvuči kao neki restoran haha Ajde daj mi te svoje pa ću da vidim, da razmislim ako može :)
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
fit2play :D
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |