Ja ocu smrsaviti! |
Post Reply |
Author | |
vishtica
Cita FAQ Joined: 17 Listopad 2014 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Listopad 2014 at 12:42 |
Ali ne znam kako! Tj kroz deveti mj sam smrsavila 3 kg i dalje ne ide Evo cak sam i nekoliko dana bila na tkz bolničkoj dijeti ( https://www.fitness.com.hr/prehrana/dijete/Medicinska-dijeta.aspx ) i ni grama manje
Jel kile nece da padaju od usporenog metabolizma, malo hrane ili neceg treceg? Ja ne znam Eto od muke san pala u depresiju i danas se nažderala svacega
|
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemoj se previše pouzdati u vagu. Cilj ti je riješiti se viška masti, sama tjelesna težina je daleko kompleksnija stvar i možeš napredovati a da ne vidiš rezultate.
Nemamo baš puno informacija o tebi, tvojoj prehrani i fizičkoj aktivnosti da bi se moglo reći nešto konkretno. Don't panic. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Klasika. Mani se dijeta, izgladnjivanja bilo koje vrste i samouništavajućeg stava te umjesto toga postepeno promijeni način života Jelovnik? |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
vishtica
Post Options
Thanks(0)
|
Paaaa, evo npr ovako: ujutro oko oko 4 deca domaceg kefira (napravljenog sa kefir gljivicama) oko 50 grama zobenih, zlica lanenih, i zličica sezama..
Ručak:pohovani kunić i paprike. ili riba lešo i juha, ili rižot od pileceg mesa, piletina sa žara+povrce, ili jetrica sa rižima... Vecera 3 kuhana jaja + paprika, pamidor, ili tunjevina + paprika, tunjevina+posni, a ako nisam gladna onda samo kefir... Za međuobrok mandarine, ili jabuku, ili kefir, a nekad i bez međuobroka... Kruh možda dvi fete na sedmicu (od 9 miseca tako) ili 2, 3 dvopeka.. Nediljon se nažderen svega, + malo kolača ili slaje ili čokse... Preko sedmice samo tu i tamo po jednu kocku tamne To je to otprilike od 05.09. tj -3 kg Prije toga je bilo svega i svacega 3 dana sam bila na bolničkoj i odustala i ni grama manje... Pocela sam voziti biciklu, krepan posli desetak km Eto, sad vi vicite i ispravljajte
|
|
vishtica
Post Options
Thanks(0)
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pikiram na manjak nutrijenata za pravilan rad metabolizma, jelovnik mi se čini dosta jednoličan i zbrkan - nekad ovo, nekad ono...nekad si u debelom minusu, nekad taman, a nekad vjerojatno i pretjeraš baš radi svega toga. Prvo to treba srediti. Jedeš li Ikakve masnije ribe? Koje povrće najčešće jedeš, u kojim količinama i koliko često na dnevnoj bazi? Potrefi li se ikad cijeli dan bez ikakvog povrća i voća? Jedeš li što mahunarki? Inače, normalno da je da dođeš do lagane stagnacije nakon početnog gubljenja (pogotovo ako je rezanje kcal bilo drastično). Nekad samo treba malo pričekati i stvari krenu opet. Nekad treba početi jesti više da se mršavljenje opet pokrene. Nekad treba samo ubaciti poneki ključni nutrijent. U svakom slučaju - bit je gubiti masti, ne na vagi. Imaš li kakve vježbe snage u planu? Mislim da te vožnja bicikla samo iscrpi na ovoliko hrane. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |