pomoc !!! |
Post Reply |
Author | |
nidjam
Cita FAQ Joined: 18 Listopad 2014 Location: jablanica Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Listopad 2014 at 02:43 |
pozdrav, imam problem, napravio sam veliku pauzu sto se tice treninga trcanja. Nedavno sam ponovo poceo trcati, i nakon 5-6 treninga osjetim strasnu bol u skocnim zglobovima, s tim da nisam imao nikakvo uganuce zgloba... dal je problem u tetivama ili cemu vec.... kako to da saniram... svaka pomoc dobro dosla .... hvala
|
|
mb
|
|
runner_342
Cita FAQ Joined: 16 Lipanj 2013 Location: ZG Status: Offline Points: 86 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moje prvo pitanje - koliko dugo nisi trcao?
2. S kakvim treninzima si krenuo? Odmah na neku kilometrazu ili? 3. Tempo? |
|
nidjam
Cita FAQ Joined: 18 Listopad 2014 Location: jablanica Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
nekih 4-5 godina nisam trcao, a krenuo sam sa 15 minuta trcanja dnevno po zemljanoj podlozi... a tempo... nekih 6 minuta po kilometru
|
|
mb
|
|
runner_342
Cita FAQ Joined: 16 Lipanj 2013 Location: ZG Status: Offline Points: 86 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uff, ovo je fkt dugi period - ja sam morala zbog ozlijede pauzirat 1,5 god (fascija napukla od previse maratona), i rekose mi da moram krenut kao da nikad u zivotu nisam potrcala ni 100m.. znaci ono 1min hodanja - min trcanja dok se tijelo ne prilagodi...
A za tvoj problem.. Da nije mozda utjecaj tenisica ili ako je teren neravan da te to ne muci? Cudno mi je to :S |
|
nidjam
Post Options
Thanks(0)
|
neki nacin kako se rijesiti upaljenih tetiva?
|
|
mb
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |