Živili i pozdrav |
Post Reply |
Author | |
rocky_balboa
Cita FAQ Joined: 19 Listopad 2014 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Listopad 2014 at 15:55 |
Evo tu sam novi, cesto pratim clanke na ovoj stranici i rasprave na forumu pa sam i sam odlucio postavit pitanje. Naima cijeli zivot se bavim vjezbanjem ( plivanje ,trcanje, planinarenje,biciklizam, core gym itd) . ljeti se zbog kolicine posla i stresa malo zapustim al nista previse a na jesen se aktiviram kao sto je to slucaj ove godine. Naime nista nebi bilo neobicno da zadnja dva tjedna nisam dobio 5 kg.i hlace u koje sam mogao normalno uc sada jedva navucem i pretjesne su mi. Nista mi nebi bilo cudno da nisam nonstop u treningu a prehrana mi se bazira na najzdravijim namirnicama i preporucenim kolicinama i omjerima pa bi molio ako je neko ima slicnig iskustava da mi se javi i da neki savjet, hvala.
|
|
JonyBravo
Cita FAQ Joined: 13 Rujan 2014 Location: Rijeka Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
..možda si se previše opustio
Nema sekiracije uporan trening i proći će. Samo znaj da će svake godine biti sve teže skinuti ove kilice od opuštanja |
|
keep walking
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |