program za pocetnike |
Post Reply |
Author | |
armin
Viden/a u gymu Joined: 19 Travanj 2009 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Travanj 2009 at 12:50 |
pozdrav svima !
imam mali problemcic... nova sam u teretani i ima li tko kakav dobar savijet za nas pocetnike? nije mi u interesu izgubiti kile, samo ojacati sve mišice s naglaskom na leđne i prsne. problem je u tome sto sastavljanje programa dođe minimalno 200 kn, a ja se sama ne snalazim dobro sa tim spravama. pa ako ima koja dobra duša, neki profic koji me može uputiti, bila bih jako zahvalna... |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
super mi je to kako je za dobar program teško odvojiti 200 dok se u isto vrijeme puno više novaca odvaja za nepotrebne stvari i koje definitvno manje vrijede
p.s nemam nekakve šablone programa tako d ati ne mogu pomoci baš sad.. no ako ti je toliko žao dati novce, potraži malo po ovoj stranici, ima dobrih stvari, znam (ako ti je problem iscitavati engleske stranice) |
|
Chivas
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2009 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa bas zato se i program sastavlja osobno
jer osoba kojia ti slaze mora znat kako izgledas,moras mu rec tocne ciljeve i on sam prosudid u kojoj si fazi.Mora utvrdit dosta sitnih stvari koje mogu utjecat na tvoj cjelokupni rezim.ako pak ne zelis se drzat ishrane,treninga i suplementacije kako spada,e onda trazi po netu opcenito nesto Inace ako ti to cak i radi pro osoba onda je to i malo para. |
|
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je dragi za š00 kn više od cijene teretane dobia program i ful je zadovoljan
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Eh...da si samo malo htjela potraziti po webu...nemoj da ti bude tesko. Pocetnicki program treninga za zene šdio. |
|
joszde
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav svima ja sam nova i ocajna imala sam nekih zdravstvenih problema,pa sam nakupila dosta kg,koji kad me netko vidi nitko mi nebi dao toliko ,imam dosta mišica,bila sam na raznim djetama gdje sam se užasno patila i gladovala i da ne nabrajam više su išli centimetri nego kg,moj problem je sljedeci krenula bi u teretanu ili fitnes,neznam ne kužim se u to jer nisam nikada bila pa me zanima da li ja mogu se uclaniti u teretanu jer mogu vježbati sama ili moram ici po tom nekom programu,stanujem u zg.u Rudešu pa ako netko zna nešto u blizini,najviše me brine taj višak kg,jer planiram trudnocu a bila bi zadovoljna kada bi skinula š5-20kg,i koje bi mi vježbe preporucili za skidanje s obzirom da na nogama na listovima imam mišice kao neki nogometaš molim vas da mi pomognete hvala.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |