Tablice gi |
Post Reply |
Author | ||
Lovro
Viden/a u gymu Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Travanj 2009 at 16:57 |
|
molim vas pomoc!!
jel zna netko kakvu službenu tablicu glikemijskih indeksa jer se ove po netu užasno razlikuju.npr.www.sport-forma.com kaže: peceni krumpir š2š idealna.com kaže peceni krumpir 95 pogledajte malo i vidjet cete koliko su razlicite |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
http://web4health.info/en/answers/ed-glycemic-table
hvataj |
||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Lovro
Viden/a u gymu Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
i ove tablice se razlikuju.
npr cornflakes je u web4health.info š2š , a u fitness.com.hr je60 |
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa di odmah na peceni krumpir zapneš Kad to jedem onda ni ne mislim na GI niti kcal |
||
Lovro
Post Options
Thanks(0)
|
|
slucajno
usput, našao sam tablicu na fao-voj stranica, ali mi je cudno da glukoza ima veci glikemijski indeks od š00 , po njoj se određuje. još nešto:kako nešto može imati veci gi od glukoze ako se glukoza ne treba više razgrađivati, a ostalo mora? |
||
Lovro
Post Options
Thanks(0)
|
|
link od tablice:http://www.fao.org/docrep/w8079e/w8079e0k.htm
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |