Sirovi kikiriki |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Prosinac 2014 at 19:24 |
Znam da ste več navikli na mene sa ovakvim pitanjima....
E sada..u Lidlu mi je mama danas naišla...i vidjela je sirovi kikiriki za papige očišćeni ....e sad...dali se to može konzumirati? hahaha 19 kna kg... još jeftiniji nego prženi u ljusci...sad nisam pametan :P ali brate mili nemoram guliti još jeftinije
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Provjeri samo da nije tretiran nečim. No, vjerojatno je ok, ili čak bolji nego onaj za ljude. Ti leteći štakori su sitni i treba im manja doza da se otruju nego ljudima, e sad zamisli da se nečija papiga otruje od kikirikija iz Lidl-a, odma bih ih PETA i ostala ekipa razapele, lakše bi prošli da testiraju bojne otrove na djeci iz trećeg svijeta.
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
uuhuuu hvala gogi...odgovorim ti poslje u pm radim sad
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
bejb
Viden/a u gymu Joined: 18 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 303 |
Post Options
Thanks(0)
|
oprosti metta al tako sam se slatko nasmijala temi :)
kikiriki za papige, ma predobro! (mozda ga i aj odem pogledati ako se uzelim)
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
ma sto mi se ispricavas sve je to za ljude haha ili papige
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
bejb
Viden/a u gymu Joined: 18 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 303 |
Post Options
Thanks(0)
|
opcenito ne kuzim kod tog kikirikija nesto - onaj preprzen i presoljen je obicno bagatela, ali ako hoces kupiti neki bez soli (oguljeni) onda kosta ko suho zlato. kako to ima smisla?
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
vidis to se i ja pitam od kada ga kupujem
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Goranchero
Post Options
Thanks(0)
|
Roba vrijedi onoliko koliko je kupac spreman platiti. Zdravo se bolje prodaje.
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/10841204_1052086738151744_1415813382_n.jpg?oh=a953865b5f4290f57c95c2ebbbc49ad6&oe=5483B33B&__gda__=1417915626_0683d07b450d31284ef6f0b1e6e4657c
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
evo ako netko vidi... ne mogu slike staviti komp šteka! https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/967902_1052086674818417_1059890958_n.jpg?oh=78c65957cf44415b3e676bfa23e86ec7&oe=5484C606&__gda__=1417977817_d043c6f3e934d8b98d6d0c3b6d303625
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
to su 2 slike haha
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Goranchero
Post Options
Thanks(0)
|
https://www.fressnapf.de/p/erdtmann-s-erdnussbruch
Mislim da je jestivo. Prema opisu, ovo je 'lom kikiriki', polovice kikirikija i komadići kikirikija. Po mehaničkim karakteristikama nije zadovoljavajuća klasa za snack industriju, pa onda ide u ovoj varijanti kao hrana za ptice. No sve u svemu, čisti kikiriki. Za više detalja kontaktiraj proizvođača na: [email protected] i daj odgovor ovdje kad ih pitaš da li je prikladno kao suplement za masu pri body buildingu. Zgražanje švaba na balkanska posla je uvijek zabavno, skoro kao kokice bez margarina. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako se uopće i zgražaju više. Mett, ovakvu dilemu valjda samo ti možeš imat.....ali osvježavajuće pitanje moram priznat |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
A bkte pojest ću briga me....ako počneš kokodakati recite da prestanem
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja neću sigurno
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
mislio sam počnem* hahhah
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |