Konzumiranje istih namirnica svakodnevno |
Post Reply |
Author | |
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Studeni 2014 at 16:29 |
Npr. ja volim jako cvijetacu,brokulu i mrkvu i jedem ih svaki dan...da li je to ok ili bi trebao uzeti jedan dan pauzu od te hrane?
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kako ovo nitko nije vidio... Pauzu? Pa nije kemija Ili je , ko će ga znati danas Sve je to dobro jesti i ne treba ti pauza, samo malo raznolikosti....dopusti i ostaloj hrani da da svoj doprinos, nemoj se daviti u jednoličnosti ;) Kao što nečega nije dobro premalo, tako nije ni previše...... p.s. kad si već u problemima koje navodiš, možda je i ta jednoličnost veliki razlog tom pucanju
Edited by Gym_girl - 10 Prosinac 2014 at 14:35 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
Piletina, jaja, tuna, zobene, riza, zelena salata, paprika, posni, zrnati, gauda, bademi, whey, ponekad svinjetina, krumpir, kikiriki i nesto od voca i to je uglavnom to. Od kad hranu gledam iskljucivo ko "pogonsko gorivo", a ne nekaj u cemu treba uzivati, rezultati u teretani su mi puuno bolji.
|
|
FitKralj
Cita FAQ Joined: 04 Srpanj 2014 Status: Offline Points: 78 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mike mislim da griješiš, smatram da u hrani treba maksimalno uživati te se usput truditi da bude što kvalitetnija. Koje "pogonsko gorivo" pa nisi mašina .
|
|
bejb
Viden/a u gymu Joined: 18 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 303 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja mislim da ljudi nisu roboti, a neki su jos manje roboti od ostalih.
meni je tek nedavno pocelo sijevati da nisam stroj i da vjerojatno nijedan restriktivni rezim necu moci odrzati vjecno. mislim da je neki omjer uzivanja i hrane kao gorivo mozda najbolji put
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo zgodan grafički prikaz o omjeru uloženo/dobiveno. Nisam ga proučavao do detalja, ali mislim da je prilično realan.
Posebno onaj dio gdje već dolazimo do iznadprosječne građe gdje lijepo govori (a to rijetko tko priznaje kad vježba ) da kod tih rezultata društveni život baj-baj.........pa tko voli nek izvoli http://www.precisionnutrition.com/cost-of-getting-lean-infographic Edited by The Phoenix - 10 Prosinac 2014 at 15:50 |
|
motivation_
Viden/a u gymu Joined: 24 Rujan 2013 Location: Austria Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
eh de mi objasni kako ne uzivat u tome? pa sve mi dirja al hranu neee |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |