Cikliranje UH-a |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | ||||
motivation_
Viden/a u gymu Joined: 24 Rujan 2013 Location: Austria Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Prosinac 2014 at 19:51 |
|||
POzdrav....
imam jednu nedoumicu i voljela bih cuti misljenje vas koji imate vise iskustva,,, Danas sam procitala na nekom fitness site-u da ukoliko se smanji unos UH-a na jako nizak, recimo 50 grama (sto za nekog znaci ketoza) da u tom slucaju kortizol se luci previse, i zbog toga nije moguc gubitak sala na trbuhu... ovo pitam iz razloga sto vec dugo pokusavam izgubiti salo na trbuhu. U zadnje vrijeme ne jedem ispod 100 grama UH cak ni kad ne vjezbam, a vjezbam vise, 5 puta tjedno (3-4 puta cross fit-nakon toga plivanje 1 km, 1-2 puta cardio 50 minuta), i primjetila sam da mi trbuh izgleda bolje, mada i ja mislim da tu ima raznih faktora, i stres i mjesecnica (pred menstrualni sindrom) dosta utjecu na mene. Inace visoka sam 180 cm, imam 77 kilograma, vaga je pokazala 23,7% body fat, cilj je skinuti ovo na 20% u naredne 2-3 godine. Eto zahvaljujem se, nadam se da ima nekih koji bi me posavjetovali. Pozdrav
|
||||
motivation_
Viden/a u gymu Joined: 24 Rujan 2013 Location: Austria Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
I jos me zanima vase misljenje, sto vi mislite za ovaj postotak body fat-a (imam 23 godine)?
|
||||
dena75
Viden/a u gymu Joined: 10 Studeni 2014 Location: ANTARTICA Status: Offline Points: 332 |
Post Options
Thanks(1)
|
|||
...dan kad je samo cardio ajde ispod 100g...kad su vježbe snage ne daj ispod 100g...i nedilju se opusti pojedi sve šta voliš...ketoza ti je ispod 20g a nekome i 50g a moš je osjetit jer se stvori okus metala u ustima.
|
||||
motivation_
Post Options
Thanks(0)
|
|||
iskreno meni ja osjetim ketozu i na 60 grama...imam uzasne bolove u glavi i cudan zadah...
|
||||
dena75
Viden/a u gymu Joined: 10 Studeni 2014 Location: ANTARTICA Status: Offline Points: 332 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
... ...ako ti kažem koliko triba dodat grama....odmah će me FIt moderatori banirat.... jer puno računam u gramima
Edited by dena75 - 08 Prosinac 2014 at 21:00 |
||||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Hmmmm a jesi li sigurna to za 23 posto BF? Nesto mi to deluje mnogo visoko obzirom na stepen tvoje aktivnosti...Gde si se merila?
|
||||
Fortitudo
Viden/a u gymu Joined: 04 Travanj 2014 Status: Offline Points: 104 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Salo se ne može lokalno gubiti. Znači ne možeš izgubiti salo samo na trbuhu. Salo se donekle ravnomjerno gubi u tijelu, negdje malo više, negdje malo manje, ali neznatna razlika. To je problem onih koji rade trbušnjake po cijele dane misleći da će izgubit salo na trbuhu Druga stvar, nemoj se puno zamarati ovim vagama i uređajima što pokazuju postotak masti. Odraz u ogledalu je najbolji pokazatelj. Ove vage i uređaji za mjerenje rade na principu slabe struje koja prolazi kroz tijelo. Znači oni uređaji koji se drže u rukama tijekom mjerenja nemaju toliku snagu da izračunaju %bf-a u nogama, a ove vage ne mogu izračunati u gornjem dijelu tijela. Nemoj se zamarati ni kilogramima jer nije isto imati 50 kg sala i 50 kg mišića. Ako kilogrami i dalje stoje to ne mora značiti da ne napreduješ. Najbolje ti je radi mjerenja krojačkim metrom, slikaj se i kasnije uspoređuj stare i nove slike i mjerenja.. Očekivanja su ti realna i vjerujem da ćeš ih ostvarit.. Samo naprijed |
||||
motivation_
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Mjerila sam se u teretani na vagi... |
||||
motivation_
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Sve mi je jasno...znam da ne mogu samo s trbuha izgubiti salo...ali poslije svega pitam se sta je zapravo najbolje za mene...izbalansirana prehrana i jaci trening ili smanjiti uh... To me muci vec duze vrijeme ne znam sto je najbolje za napraviti... |
||||
dena75
Post Options
Thanks(0)
|
|||
[email protected]što sam ti ja na forumu zadužen za brojeve i grame....a vidim da voliš brojati kao i ja.... i vidim još nisi dobila odgovor....ja ću ti odgovoriti...na tvoju kilažu i visinu i tvoje aktivnosti: P=160g UH=200g M=70g ... to je 2000kcl a tvoj TDEE: je 2500kcl znači 500 si u deficitu
Edited by dena75 - 09 Prosinac 2014 at 21:21 |
||||
Fortitudo
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja bi radije izbalansiranu prehranu i jači trening. To je moje mišljenje
Edited by Fortitudo - 09 Prosinac 2014 at 21:40 |
||||
Fortitudo
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Vidi se da su svi u školi od tebe prepisivali matematiku
|
||||
dena75
Post Options
Thanks(0)
|
|||
matematiku...je je...istina jedino šta znam izvadit korijen...kupusa Edited by dena75 - 09 Prosinac 2014 at 21:57 |
||||
Fortitudo
Post Options
Thanks(1)
|
|||
hahahahaha naravno da ne
|
||||
dena75
Post Options
Thanks(0)
|
|||
..drago mi je..inače se volim šprdat na svoj račun...
|
||||
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Te vage uglavnom puno fulaju. Ako imas vise vode ili soli pokazuje drugacije, kad izbacis vodu pokazuje drugacije, kad se prije vaganja najedes pokazuje drugacije, nakon treninga opet drugacije, nemoj to opce uzimat u obzir jer za isti BF, a razlicite uvjete kaze sa dosta velikom razlikom. Ako hoces tocan BF odi na kinezioloski fakultet, tamo ti mogu precizno izmjeriti i intepretirati ali kosta oko 180 kn. BF mozes skinuti puno brze od ocekivanog. Ja sam 24 na 16 dosao za malo manje od 4 mj i to bas smanjenim unosom UH i naravno treningom uz minimalan kardio, 1-2 puta tjedno lagano trckaranje 8km/h 20-25 min. Prvo keto 30 dana, pa dalje cikliranjem 120, 80, 50 UH dnevno i tak u krug. E da, cure obicno imaju veci BF nego decki :)
|
||||
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |