New Posts New Posts RSS Feed - Koliko kalorija dnevno?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Koliko kalorija dnevno?

Post Reply Post Reply
Author
HeliosBoy View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote HeliosBoy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Koliko kalorija dnevno?
    Posted: 24 Travanj 2009 at 10:57
Ovako, znaci imam š9 god., š74 cm i 64kg, idem tri puta tjedno u teretanu i još eventualno napravim cucnjeve/š0 min steper i sklekove tijekom š-2 slobodna dana. Zanima me koliko bih kalorija dnevno po vama trebao jesti da pocnem dobivati mišicnu masu uz minimalan dobitak masnog tkiva? Imam dosta brz metabolizam i u mj. dana teretane i prehrane na nekih 2000 kcal (nisam baš planirao znam...) sam izgubio jedno 3 kg masnog tkiva, mišicne mase srecom ostalo jer sam jeo puno proteina. Po mojoj nekoj procjeni bih trebao onda jesti 2500-2600 kcal dnevno tako da mi ukupan unos kalorija tjedno bude oko š7800 kcal, tj mojih š4š lbs puta nekih š7.5.
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Travanj 2009 at 11:39
Originally posted by HeliosBoy HeliosBoy wrote:

Ovako, znaci imam š9 god., š74 cm i 64kg, idem tri puta tjedno u teretanu i još eventualno napravim cucnjeve/š0 min steper i sklekove tijekom š-2 slobodna dana. Zanima me koliko bih kalorija dnevno po vama trebao jesti da pocnem dobivati mišicnu masu uz minimalan dobitak masnog tkiva? Imam dosta brz metabolizam i u mj. dana teretane i prehrane na nekih 2000 kcal (nisam baš planirao znam...) sam izgubio jedno 3 kg masnog tkiva, mišicne mase srecom ostalo jer sam jeo puno proteina. Po mojoj nekoj procjeni bih trebao onda jesti 2500-2600 kcal dnevno tako da mi ukupan unos kalorija tjedno bude oko š7800 kcal, tj mojih š4š lbs puta nekih š7.5.

Pogledaj ovdje

Edited by ThornOfFaith
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.