Jutarnji cardio |
Post Reply |
Author | |
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Travanj 2009 at 14:47 |
Mene zanima što je najbolje jesti nakon jutarnjeg cardia?? Odmah dorucak ili možda prvo whey + voda, ili whey + voda + zobene??
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dorucak kao i inace, kompleksni UH i P, tj i ovo što si navela. Nikada solo whey. |
|
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
A mliko + whey + zobene??? Ipak je mliko ukusnije
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slobodno ako nemaš problema s probavom mlijeka, tj. ne napuhuje te i nemaš ubrzanu stolicu nakon konzumacije |
|
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
Ne raditi cardio ujutro posve nataste zbog katabolizma misica; uzmite barem malo wheya ili bjelanjak - dva
Preuzeto sa: forum.teretana.net Zašto??? Sad sam zbunjena |
|
anne
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
..ujutro uvijek treba pojesti uravnotežen obrok bogat kvalitetnim ugljikohidratima...
|
|
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
Krivo si svatila... Misli se na onaj cardio natašte za gubitak masnog tkiva, ali to onda nije natašte po tom savjetu sa te stranice Kako odi niko nije spominja katabolizam mišica kod jutarnjeg cardia natašte?? iskusni!!!! |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa.. sad tu postoje određene polemike.. ali.. u biti nejde prije ništa osim zelenog caja ili kave!
whey diže inzulin i ime onemogucava lipolizu (razgradnju masti) prije se krivo mislilo ;) |
|
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
A bjelanjak? Ma sve i da dolazi do katabolizma ne bi se zaj ujutro još i s time
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma kakav bjelanjak, rekao sma ti što ide prije cardia p.s rekli smo vec da se žumanjak ne baca |
|
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
Ajmo malo smiriti ovu pricu...
Dakle, kad god obavljaš neku mišicnu aktivnost - jednostavno receno, trošiš mišic. To je i dobro i loše. Ujutro na prazan želudac nema goriva u smislu da si pojeo neki obrok pa da se to troši za energiju i donekle cuvaju mišici, vec se ide na to da ceš vecinu energije izgoriti baš iz masti. Koliko ce tko sagoriti, to je individualno. Ako pojedeš neki obrok ujutro i onda tek na kardio, zaustavljaš proces iskorištavanja masnoca kao goriva i u smislu fat burna nisi postigla ništa. Kad vec mogu birati jutarnji kardio ili u bilo koje drugo doba dana, onda je jutarnji definitivno moj š. izbor jer sam najsigurniji da sam glikogenski ispražnjen i da ce se ta aktivnost niskog intenziteta pržiti na masti heh. Kofein prije tog i cao. Dakle, određeni katabolizam mora postojati (ako je LI kardio to je manji katabolizam, manji stres itd), ali ako cu uz to skinuti i velik dio masti onda se nemam šta buniti. |
|
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
Super
Ne bacam ja nikad bjelanjak samo sam citirala s druge stranice |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |