Problemi sa spavanjem |
Post Reply |
Author | |
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Travanj 2009 at 15:38 |
Evo kao što sam rekla imam problema sa spavanjem, ne sad pretjerano, ali mi se cesto dogodi da 4-5 sati ne mogu zaspat, jutros sam zadnji put oko 4 pogledala na sat... A sigurno jednom - dvaput tjedno po š,2 sat nemogu zaspat.... Sve mi smeta, u totalnom mraku spavam ali jbg, kad stres radi svoje....
Našla sam da kamilica pomaže isto kao i par kapljice etericnog ulja na jastuk... Nisam ništa drugo našla... Je li imate kakav "prirodni" savjet za lakše spavanje? |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prelistaj ovu temu: Nesanica
Moje mišljenje: pretreniranost. Treba ti malo odmora, opuštanja .. Uzmi tjedan dana predaha i uživaj u nekim stvarima u kojima do sada nisi. šetanje, druženje s frendicama i sl.. Mislim da ceš tako smanjiti stres i lakše spavati. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fala na savjetima! Uopce nisam našla ovu temu
|
|
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
možda imaš nesanicu ako kardio radiš predvecer!( i ovo kaj zoki veli-radi pretreniranosti)
tako je i meni bilo kada sam išla trcati oko š9.30,a u 6 sam se morala buditi za jutarnji kardio caj je u svakom slucaju dobro rješenje. |
|
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
Veceras je vec bilo bolje iako, radi spleta okolnosti sam spavala kod frendova, legla u 3, morala se dizat u 7, ali sam bar odma zaspala
Veceras idem u 8 lec |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |