R.I.P Greg Plitt |
Post Reply |
Author | |
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Sijecanj 2015 at 15:31 |
Možda znate, možda ne, sve u svemu, nevjerojatna osoba, veliki motivator, velika osoba u fitness svijetu je tragično poginula, meni je bia velika motivacija, puno sam od njega naučia te zaslužuje malu posvetu i na ovom forumu, nevjerojatno da ga više nema...
R.I.P Greg Plitt (03.11.1977 – 17.01.2015), neceš bit zaboravljen... Greg Plitt - A Call To Action Edited by Thor - 18 Sijecanj 2015 at 15:43 |
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
NiksaV
Viden/a u gymu Joined: 30 Studeni 2013 Location: Dubrovnik Status: Offline Points: 205 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja stvarno nisam mogao vjerovati kad sam čuo da je poginuo.Koliko se čovjek odricao,trudio i prolio znoja u teretani i da na kraju tako završi.Stvarno strašno.
R.I.P Greg Plitt |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, tužna vijest. Nisam mogao vjerovati kada sam vidio kako je poginuo.
Edited by Zoki - 19 Sijecanj 2015 at 09:21 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, strašno.
Čitala sam jučer na nekom od sajtova da je čovjek poginuo jer je, fotkajući neku sliku za reklamu za proteine koje pije, izašao na prugu i nije čuo vlak!! Mnogima je bio veliki uzor i motivator, vjerujem da će tako i ostati - i sad kad ga više nema. https://www.youtube.com/watch?v=DmPgYsb1jX0 Edited by ZorroRi - 19 Sijecanj 2015 at 09:50 |
|
Be healthy, be happy.
|
|
eXpertise
Viden/a u gymu Joined: 01 Rujan 2012 Status: Offline Points: 200 |
Post Options
Thanks(0)
|
https://www.youtube.com/watch?v=n2xn54Irp-o jedan od najboljih videa njegovih
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prvi glas Nisam ga puno pratila ali znam za njega. Bed, žao mi ga je ali čudi me da ljudi mogu bit tako nepažljivi....baš da ne čuješ vlak....zar je plakat trebao snimat na tračnicama? Ne znam što reć..
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |