animal cuts ef |
Post Reply |
Author | |
jasminko
Cita FAQ Joined: 12 Studeni 2014 Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Sijecanj 2015 at 21:00 |
Lijep pozdrav! Zanima me dali je tko koristio ovaj preparat te vasa iskustva :)
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tema je preseljena u podforum - Dodaci prehrani.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja koristio.. ako nisi na strogom rezimu prehranu, ne djeluje..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
jasminko
Cita FAQ Joined: 12 Studeni 2014 Status: Offline Points: 16 |
Post Options
Thanks(0)
|
uz strogi rezim i naravno trening djeluje?
|
|
smoki1985
Cita FAQ Joined: 29 Prosinac 2014 Location: croatia Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mene isto zanima dali djeluje ako se jede pravilno 6 dana tjedno i sa minimalno 4treninga doma
Edited by smoki1985 - 25 Sijecanj 2015 at 14:21 |
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svi ti fat burneri se na kraju svode na jedan sastojak koji napravi 99% posla, kafein.
Ak ćeš već fat-burnirat s tabletama, onda uzmi ovo: https://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/kreatin-energetski-stimulatori/Myprotein-Caffeine-Pro-200-tableta.aspx 200 x 200mg kofeina, dovoljno za cijelu sezonu i košta daleko manje. 1-2 tablete prije treninga, i nakon mjesec dana napravi pauzu od barem dva tjedna. Sve ostale priče o magičnim svojstvima fat burnera zaboravi. Kvalitetna prehrana, puno kretanja i redoviti treninzi i rezultat ne može mašit. |
|
smoki1985
Cita FAQ Joined: 29 Prosinac 2014 Location: croatia Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemam iskustva sa takvim suplementima pa pitam.malo sam na proteini.si citao o tome i ljudi ga izuzetno hvale
|
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Smoki, u zadnjih godinu dana sam ja probao sve i svašta, dok god je legalno, ima za kupiti u EU i služi za mršavljenje/povećanje mišićne mase/testosteron, majmun je kupio i probao. Ovo ti je kafein sa placebo mirodijama, žestokom marketing spikom i paprenom cijenom. Ne radi ništa bolje nego najobičniji kafein, fat burneri mogu pomoći, no i ne moraju, štoviše, kafein ti može ometati regeneraciju, dovesti do nakupljanja vode u organizmu i loše utjecati na psihu kad staneš na vagu a ono 2 kg više nego prošli tjedan a sve si odradio po planu.
Ako već trebaš neki booster, bolje si pogledaj beta-alanin, aakg i taurin pa popiješ to kao pre-workout. Više snage, više energije i samim time odradiš u teretani više nego što bi inače mogao. |
|
smoki1985
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na savjetu,cisto sam pitao kakav je.Meni je uz prehranu sad dosta whey ali je lijepo cuti dobar savjet
|
|
dena75
Viden/a u gymu Joined: 10 Studeni 2014 Location: ANTARTICA Status: Offline Points: 332 |
Post Options
Thanks(0)
|
...najbolji fat burner domaće proizvodnje je stavit čilija u juhu....i to ga stavit dobro da na svaku žlicu pušeš ka zmaj...u stvari žlica juhe gutljaj vode...
|
|
iznajmljujem sobnu biciklu
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Najbolji fat burner je pravilna prehrana i dobar trening ;)
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam probao vecinu fat burnera, sto od legalnih, sto od ilegalnih.. Sve je to dobro kad dodjes na body fat ispod 10%.. Inace bacanje para
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |