New Posts New Posts RSS Feed - Moj trening
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Moj trening

Post Reply Post Reply Page  123>
Author
ewie View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ewie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Moj trening
    Posted: 13 Travanj 2009 at 19:04
Evo, vec neko vrime vježbam 6-7 puta tjedno, s time da nekad natašte laganog crobica odradim u trajanju 30, 40 ili 50 min, a nekad taj isti trening (ili orbitrek) popodne...

Trening s utezima radim recimo 4 puta tjedno, a posebno imam trening za trbuh kojeg ubacim 5 puta tjedno...

Znaci: ako natašte vježbam cardio, doruckujem, pa nakon toga vježbam s utezima...
Ako popodne onda prvo s utezima vježbam, pa onda cardio ubacim

Nailazila sam na bezbroj mišljenja što se tice rasporeda crobnog i ancrobnog. Upravo ripam Renatin dvd di je sastavila program vježbanja, di se prvo vježba crobno pa ancrobno, Tracy Anderson isto koristi tu metodu, dok neki treci kaže obrnuto, tu na forumu isto...

Sad, moj cilj nije više izgubiti na kilogramima, možda š kg, ali želim pojacati mišice i definirat se još malo... što mi preporucujete??

Pliz po mogucnosti bi bilo dobro da više ljudi komentira ako nije problem,  pa bi volila više mišljenja
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Travanj 2009 at 20:15
Originally posted by ewie ewie wrote:

Nailazila sam na bezbroj mišljenja što se tice rasporeda crobnog i ancrobnog. Upravo ripam Renatin dvd di je sastavila program vježbanja, di se prvo vježba crobno pa ancrobno, Tracy Anderson isto koristi tu metodu, dok neki treci kaže obrnuto, tu na forumu isto...

Kad vec tražiš dvd-ove i sl. pomagala onda radije traži nekog sa klikerom u glavi jer raditi prvo crobni pa zatim ancrobni je cista glupost.

To je cinjenica i vrlo lako se može objasniti zašto je tako.

A te neke genetske ljepotice koje ti muzu pare di stignu radije ostavi nekim drugim ženama..muškarcima i ostalima, svima koji žive u zabludi.

Back to Top
ewie View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ewie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Travanj 2009 at 20:36
Fala, drago da si komentira  

Ostali??? Nemojte se
Back to Top
ewie View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ewie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Travanj 2009 at 20:38
Da, zaboravih reci, ako je to krivo znaci crobni, pa ancrobni kojeg je npr renati njen trener sastavljao ili barem dobrim dijelom, pa zašto??? pa što ne bi on kao trener znati kako je najbolje?? 
Back to Top
evica View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote evica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Travanj 2009 at 20:53
  ancrobni prvo!
ancrobni troši zalihe glikogena u mišicima,tako da sa crobnim kasnije samo pališ masti.

ako radiš prvo crobni,isto ceš prvo trošit glikogen,ali onda neceš imat snage odradit ancrobni (radi manje glikogena)
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Travanj 2009 at 20:56

Da, zaboravih reci, ako je to krivo znaci crobni, pa ancrobni kojeg je npr renati njen trener sastavljao ili barem dobrim dijelom, pa zašto???

Nije krivo, možeš ti raditi tako nitko ti ne brani, nego je to totalno besmisleno jer sav glikogen potrošiš na crobni a kad prijeđeš na ancrobni nemaš snage za odraditi ili ne možeš odraditi istim intenzitetom, volumenom i sl.

Ancrobnim isprazniš glikogen, kasnijim crobnim odmah iza pogonsko gorivo su pretežito masne stanice.

pa što ne bi on kao trener znati kako je najbolje?? 

Ocito ne. Kolika hrpa trenera egzistira i imaju svoje (necu reci krive) nacine treninga. Ali gle, svatko prodaju svoju maglu, i ako te svojim izgledom uvjeri da je baš od tog nacina treninga takav ti ceš to raditi i vjerovat ceš mu, nažalost.

Vodi se faktima, ostalo je tralalalaa.
Back to Top
ewie View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ewie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Travanj 2009 at 21:22
Ajd super, nego što kažete za moj trening??? Jeli mi "precest" rad s utezima?
Ne znam više što da mislim jer jer je npr. Chalene Johnson poznata trenerica sastavila program... Vježba se ponediljkom, sridom i petkom s utezima i više su split treninzi, a za trbušne su cini mi se utorkom, cetvrtkom i subotom...
Back to Top
ewie View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ewie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Travanj 2009 at 13:56
Ajde ljudi odgovorite mi neko 

Jooj što je neaktivan ovaj forum s obzirom na broj clanova
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Travanj 2009 at 16:04

Ajde ljudi odgovorite mi neko 

Ja recimo ne vidim uopce tvoj trening, nego samo da vježbaš tolko i tolko puta tjedno, da radiš kardio na toj i toj spravi i to je sve!

Moraš dati puno više info da ti netko može iskomentirati, a to su vježbe, serije, pon, odmori itd...
Back to Top
ewie View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ewie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Travanj 2009 at 16:30
Ma da znam, a kad ja ne znam kako se što zove 

Uglavnom njeni programi po kojima vježbam su razliciti i razlicito traju

š. dio - BURN circutt je uglavnom po š serija po š0 ponavljanja i to jako sporo sa najtežim utezima koje možeš dignuti, za neke su to 3 kg, za neke 4 za cucnjeve i više. Traje cca 35 min (+ za neke serije š0 sec odmora pa 3 ekstremna ponavljanja)
2. dio PUSH circutt š serija po 8 ponavljanja, š0 sekundi odmora, pa sa 3 ekstremna ponavljanja, ali samo za neke vježbe sa skroz skroz sporim ponavljanjima. Traje cca 35 min.
3. dio LEAN circutt je najteži i ima š2 ponavljanja stalno sa ekstremnim ponavljanjima... Traje oko 45 min

Znaci svaki circutt (krug) ima 3 dijela za jedan tjedan, ali ja npr. odradim nekad i 6 puta (pa me zanima jeli to previše)...?

Npr. prvi dan je kombinacija biceps, triceps i noge (guza) u kojima ona kombinira istodobno vježbe za noge i ruke
Recimo: radiš cucanj sa nogama prema zidu sa utezima u rukama i dok se spuštaš, spuštaš i ruke
Ili: Legneš na pod i dižeš guzu u isto vrime dok dižeš i utege
Ili: staneš u položaj kao za sklek i držiš uteg u jednoj ruci i dižeš uteg s tom jednom rukom...

A crobne vježbe su: kombinacija plesa, tc boa i crobica
Nadam se da vam je malo jasnije

Edited by ewie
Back to Top
Theia View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Theia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Travanj 2009 at 19:52
  Ne znam zašto svi toliko pljujete po kombinaciji š.crobni, 2.ancrobni....

Kvragu, ako Madonna može tako vježbati, mogu i ja!
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Travanj 2009 at 20:37
Originally posted by Theia Theia wrote:

Ne znam zašto svi toliko pljujete po kombinaciji š.crobni, 2.ancrobni....

Kvragu, ako Madonna može tako vježbati, mogu i ja!

Theia nemoj da se moramo(o) ponavljati, sama si procitala u ovoj temi zašto.

Jao što volim ove usporedbe sa poznatima te su mi najdraže
Back to Top
ewie View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ewie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Travanj 2009 at 20:45
A moj komentar?   
Back to Top
ewie View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ewie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Travanj 2009 at 15:58
Zanima me je li previše 6 puta ancrobnog tjedno + 6 puta crobnog radi što boljeg ucinka... Jer nailazim na svakakva mišljenja 
Back to Top
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Travanj 2009 at 23:31

Zanima me je li previše 6 puta ancrobnog tjedno + 6 puta crobnog radi što boljeg ucinka... Jer nailazim na svakakva mišljenja 

Pitaj radije samu sebu

Ni ja niti itko drugi ti ne može reci je li imaš previše ili premalo treninga. Ako ne osjecaš znakove pretreniravanja, samo naprijed! Bitno je da ne izgoriš od tolikih treninga.
Back to Top
ewie View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ewie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17 Travanj 2009 at 10:34
Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

Pitaj radije samu sebu

Ni ja niti itko drugi ti ne može reci je li imaš previše ili premalo treninga. Ako ne osjecaš znakove pretreniravanja, samo naprijed! Bitno je da ne izgoriš od tolikih treninga.

Ma mogu ja i više

Imam vrimena fala Bogu

Nego pitam jer sam citala po drugim forumima i to da svi uglavnom vježbaju split po 3 puta tjedno + za trbušne... Pa zato razmišljam da je možda efikasnije...

Pogledaj ovo:
Mislim da cu baš po ovome odsad trenirati, ali tu piše cardio samo 4. i 6. dan, to bi povecala na 6 puta tjedno...

LEAN

Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  123>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.