Nagradna igra |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Ožujak 2009 at 18:45 |
|
Forumaši,
pokrenuta je FIT nagradna igra. Više informacija o igri pogledajte ovdje: NAGRADNA IGRA Sva pitanja vezano za nagradnu igru pitajte na blog postu u kojem sam predstavio igru ili možete i ovdje. Jesmo vas iznenadili? Bolje je da budete aktivni jer aktivni clanovi na ovom webu ce uvijek biti nagrađeni i cijenjeni. Smatramo vas vec širom familijom. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
predobro
probat cu nešto iskemijati, možda se ogrebem za majicu |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vec vidim raju kako grebe po stranicama neko knjige, prelistava dnevnu tiskovinu i prevodi strucne clanke, obrazuje se i upija znanje samo kako bi dobili majicu il loptu
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nije li to smisao "nagradne igre"?
PS http://tinyurl.com/ynupj4 uopce nije fora Edited by Lega |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zavrtilo mi se u glavi od ovoga uuf |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja cu želim majcu, jesam ju vec zaslužio ili moram još?
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kupi si jednu ak ne dobiješ |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Lega, blog? Ajmo , ajmo.. Illy, Thorn.. niste još zaslužili majice, blog kaska... pokret.. Ocekujemo vaše konkretne strucne savjete na blogu. |
||
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moram priznat da osim toga što još nisam upoznat s blog nacinom izražavanja da sam i pomalo što se tog tice . |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Thorn, shvati to kao bilježnicu gdje zapisuješ sve svoje misli, ideje, savjete vezano za temu sporta, tjelovježbe i prehrane. Tim nacinom smo vama, našim fitovcima, dali dio fitness.com.hr stranice gdje vi sudjelujete sa svojim savjetima i uređujete svoj dio weba. Nemaš što za izgubiti, jedino te možemo nagraditi ako budeš aktivan i ako blog bude u top 5 vodecih. Vidiš kako Theia hara blogom... Prva je na listi i najcitanija. Treba joj muška konkurencija. Decki, pokret! |
||
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sad bi ti nešt rekao ON: Bum vidio za blog |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
thorn a da se mi udružimo pa srušimo theieiui??
da se ne umisli :P |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svakako Evo tek sad predahnuo od svih obveza danas pa cu se bacit na upoznavanje sa blogom i možda pocet s kreiranjem svog prvog bloga uopce heh |
||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam otvorio
ThornofFaith, cekam na tebe... pilates lopta ti je zicer |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
You've got yourself a war, girl
Edited by Iluvatar |
||
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |