Laneno sjeme |
Post Reply |
Author | |
anel89
Viden/a u gymu Joined: 27 Prosinac 2014 Location: xxxx Status: Offline Points: 110 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Veljaca 2015 at 21:16 |
da li jedete, i kako pripremate ? Citam da ima dosta dobre sastojke . kombinacija s medom ???
|
|
trip-to-fit
Viden/a u gymu Joined: 25 Veljaca 2014 Location: gym Status: Offline Points: 128 |
Post Options
Thanks(0)
|
ubacim žlicu u zobene za doručak, navodno su super s jogurtom
|
|
Don't complain about things you're not willing to work hard to change.
|
|
kolateralnazrtva
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2015 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uglavnom ih smrvim prije samog obroka i ubacim u zobene, smoothie, jogurt, frape, posipam u pecena jaja, posipam po jabukama, stavim u kolacice i muffinse...nisu bas prefino samo, tako da je najbolje kad se prikrije medu drugi sastojcima. :)
|
|
anel89
Viden/a u gymu Joined: 27 Prosinac 2014 Location: xxxx Status: Offline Points: 110 |
Post Options
Thanks(0)
|
:) mislio sam, imate li neke specijalne recepte :) citao sam o nekim cajevima, soku i slicno :) kazu da takodje ubrzavaju metabolizam i djeluju na crijevnu floru
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fora kod lanenih sjemenki jest da ih treba jesti mljevene jer ih inače organizam ne može probaviti pa samo prođu netaknute kroz nas. (izađu u istom obliku u kojem su i ušle). Istovremeno, ako nije dobro kupiti mljevene jer vrlo brzo oksidiraju.
Dakle, najbolje je kupiti cijele i neposredno prije konzumacije samljeti ih i jesti svježe samljevene. Ja ih ubacim u posni ili kazein prije spavanja i tako pojedem. |
|
Be healthy, be happy.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Također, kombinacija sa posnim/jogurtom favorit, najčešće kao zadnji obrok ali nekad i light i međuobrok :) može se i meso obložiti njima pa napraviti neku verziju zdravog pohanog :), pa u zobene, muffine, palačinke....i u sve živo di nam prifali masnoća ;) |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |