Suplementi za mrsavljenje |
Post Reply |
Author | |
girl123
Cita FAQ Joined: 30 Studeni 2014 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Studeni 2014 at 16:01 |
Zanima me, ima li smisla da kupim
- Diet Fuel, 1000g - Vita-Min Plus, 30 kapsula - L-Carnitine 500 Forte Plus, 60 kapsula http://https://www.proteini.si/ba/akcijski-paketi/paket-za-mrsavljenje-zene-797/ |
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moj savjet, dobra prehrana i tjelovježba,a ne ti raznorazni pripravci..
|
|
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
Iznimno brz i zdrav nacin mrsavljenja ne postoji. Korigiraj prehranu i baci se u trening.
|
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
USNov Herbalife ekvivalent, multivitamini i l-karnitin... nažalost, da bi ovo bio iznimno brz, učinkovit i zdrav način mršavljenja, nedostaje čarobni grah dr.Oza i ekstrakt manekenkinih suza, ako to dvoje ne nabaviš, ništa od iznimno brzog, učinkovitog i zdravog načina mršavljenja.
Da bude hat-trick... poradi na prehrani i počni se baviti nekom rekreativnom fizičkom aktivnošću. Teretana je uvijek dobar izbor, a za cure je i onaj pole dancing super. |
|
sirena776
Cita FAQ Joined: 17 Veljaca 2015 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nadovezujem se na temu ako može :) Zanima me je li pametno trening i pravilu prehranu upotpuniti ovim nekim dodatcima za mršavljenje, koliko su učinkoviti i šta se događa kad se prestanu uzimati, ima li posljedica?
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako su prehrana i trening pametno složeni, bit će dovoljno za početak :) Neki suplementi su ok od početka, tipa wheya, omege, možda kojih multivit. ako je prehrana jednolična ili deficit jači (što ni inače nije preporuka) i tako to ali ako pitaš za pilule za mršavljenje ili tome slično.....stay away, potreban je samo dobar plan.
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sirena, ako je suplement legalan, ne događa se ama baš ništa kad ga prestaneš koristiti, a postoji i visoka vjerojatnost da se ne događa ništa i kad ga koristiš.
U nekim fazama neki suplementi mogu biti vrlo korisni, no sve ovisi u kakvoj si formi i koliko imaš toga za riješiti. |
|
sirena776
Post Options
Thanks(0)
|
U biti ja dosta čitam o tome. Pazim na prehranu, redovno treniram, ali ima tu još kojih 3-5 kg što bih ih se rado riješila, a teško ide. Često reklamiraju ove neke preparate u tim trgovinama gdje se prodaju ostali suplementi i kao pomoć su za mršavljenje. Pa me samo zanimalo jel itko ima iskustva i jesu li stvarno pomoć ili čisto reklama..
|
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Eh, čim se reklamiraju, sve ti je jasno.
Tih sitnih 3-5 kg viška se riješi tako da malo stisneš ozbiljnije trening i prehranu još malo popraviš ili izmijeniš sitnice na koje će tijelo dobro reagirati. |
|
Be healthy, be happy.
|
|
sirena776
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na savjetima :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |