Cheat day |
Post Reply |
Author | |
Ozone
Cita FAQ Joined: 23 Veljaca 2015 Location: Zvornik Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Veljaca 2015 at 22:19 |
Evo ovako za 2 dana ću ući u 7.tjedan rezanja,definicije, cijelo sam vrijeme u deficitu ( u dane treniranja 300 -400kcal, a kada netreniram 200kcal) , kada da napravim cheat meal nekakav za opustanje potpuno, znam da nema nekog jasnog pravila ali bar neko "nepisano" pravilo jel postoji ako zna netko od vas?
Hvala !
|
|
Estetik over evryting
Get ?usi or daj trajing |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel ti mene zezaš? šta 300-400 kcal kada treniraš a 200 kada ne? Cheat milf napravi kada ti dođe na defki...čak je češće i poželjnija...
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cheat milf... to neki novi pristup treniranju?
|
|
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
cheat milf
|
|
"....I only dream in black and white. I only drema 'cause I'm alive...."
|
|
Ozone
Post Options
Thanks(0)
|
Lega nevidim problem? Šta te zbunjuje? Gdje te to "zezam" kada kazem da sam u dnevnom deficitu 300-400 kcal?
|
|
Estetik over evryting
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Već si ga i trebao Nema nekog generalnog pravila, sve ovisi o formi, ciljevima, vremenskom periodu koji ti je na raspolaganju....1-2 tjedno, 1 u 2 tjedna...ili pak i rjeđe ako ti ide ok i psiha ne pati jako što je sve teže što ideš prema nižem bf-u....što si niže to je češće potrebno promrdat metabolizam. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Ozone
Post Options
Thanks(0)
|
HVALAAA Gym Girl e sada znam :)
psiha i glava mogu bez ikakvog problema jos dosta ali tijelo nebi toliko moglo pratit pa cu napraviti cheat day vremena do ljeta koliko ocu imam :D
|
|
Estetik over evryting
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nemoj se srditi..mislio sam da je to dnevni unos... Samo cheataj što više na defki dok si u defiticu... Sad tek vidim što sam napisao milf hahahah
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znamo šta si guglao u trenutku pisanja odgovora.
|
|
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma to je tipkao sa ajfona, pa autocorrect
Ja u zadnje vrijeme ne radim neki cheat nego se natrpam myprotein instant zobenih sa cokoladnim wheyom, pilecih tortilja i kokica bez ulja. Puno UH, ali vecinom "zdravih". Edited by Mike - 26 Veljaca 2015 at 11:58 |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Joj
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |