HIIT ujutro? |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Travanj 2009 at 19:15 |
|||
kratko i jasno-da ili ne?
za i kontra? Edited by evica |
||||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
|||
zaboravila sam napisati-20min na prazan želudac?
(nekad mi se stvarno neda tih 40-60 uobicajenog kardija radit,pa da mi barem ne propadne to jutro) |
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
NE
zna se za što je low intesity cardio, i isto tako se zna za što je HIIT... |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Slažem se. Osim ako je rijec o dosta visokom BF onda nije na odmet trcanje i sl. U suprotnom, LI. |
||||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
|||
mislila sam malo za promjenu ubacit to na kojih tjedan-dva pa nastaviti uobicajeno..
|
||||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
hehe to sam bas ja mislila pitati dal se smije zamijenit s 20 min HIIT-a neki put zbog nedostatka vremena... i dodjem na forum s namjerom da cu otvorit temu i evo odgovora |
||||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a odraditi 40-60 min LI kardia pa onda š0 min HIIT-a? kužiš Thorn-ljeto ce uskoro,kriza se bliži, a ja u deeeeebeeelooj stagnaciji!?! |
||||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Evica, kakav LI odrađuješ? Mislim trciš, brzo hodaš ili?
|
||||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
|||
imam sobni bicikl i orbitrek,pa nekada samo orbitrek ili samo bicikl,ali najcešce kombinaciju tog dvoje.
|
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Evice onda rokaj kardio što više, sve dok ti se ne zgadi I da, nikakav HIIT poslije LI, ni pod razno. Ako je kriza, povecaj trajanje i kolicinu LI-a. Ako treba i više puta dnevno. A ako ceš HIIT onda iza nekog obroka UH+P. |
||||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Super, ja obicno posli rucak radim HIIT... Valjda je tako dobro... |
||||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|||
I ja najcešce na orbitreku zakon je, uz neku seriju ujutro |
||||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|||
E zaboravih pitati... što mislite npr. o treningu s utezima ccaa 40 min sa zagrijavanjem i istezanjem pa posli toga cca 30 min HIIT? Bi li se to smilo u pravilu...?
|
||||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a kaj je sa opterecenjem mišica i onim pravilom da se ne odrađuje više od 60 min u komadu?? |
||||
evica
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Super, ja obicno posli rucak radim HIIT... Valjda je tako dobro... [/QUOTE] kakav to Hiit radiš?i koliko? |
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
nema potrebe da traje više od 60 min.. sredi hrnau i ubaci ovakav LI cardio (do 60 min) + 3 anerobna treninga tjedno.. i nemaš se što brinuti |
||||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |