Trbušni mišici |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Teja
Viden/a u gymu Joined: 05 Ožujak 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Travanj 2009 at 18:51 |
|
Zanima me dali trcanjem ucvrscujem trbusne misice ?
|
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koliko ja znam ne, ako i da onda je to nezamjetno... Nema ništa bez trbušnjaka i sl.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako ti se vide trbušnjaci slobodno ih ucvrsti posebnim vježbama za trbuh, inace samo furaj kardio i sredi klopu da isplivaju na površinu i onda ciniš ono s pocetka price |
||
Teja
Viden/a u gymu Joined: 05 Ožujak 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A tim kardio vjezbama automatski smanjujem trbuh ! tj. onaj tzv slavni slauf ????
Edited by Teja |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dapace.. vježbe za trbušne ne radim uopce a imam kvalitetan six pack |
||
Teja
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako je tako onda ipak ima nade sto se tice i te strane vjezbanja ... i hope soo |
||
marttin
Cita FAQ Joined: 13 Ožujak 2007 Status: Offline Points: 29 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Naravno da trcanje ucvršcuje...u kombinaciji sa ostalim vježbama i trbušnjacima, ako cesto trciš, puno ce ti pomoci, kako u suzbijanju masnog tkiva, tako i u jacanju i održavanju trbušnih mišica...
|
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Reci nam svoju tajnu Jel ima negdi opisan tvoj trening? |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema... tajna mog six packa (hocte ga vidjeti? ) je u compound vježbama, znaci zgibovi, deadlift i cucnjevi.. kao i sve ostalo tipa pliometrija itd.. drugi dio je nizak bf.. a to sređujete hranom!
Edited by Iluvatar |
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
A mislim da bi bilo u redu da ih i vidimo
Piometrija? Znam da sam to cula negdi, ali di je to?? |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sma vec stavio slike sebe u galeriju, smao je zadnja pa valjda nitko nije došao do nje :P no evo trbušnih
[img=http://img262.imageshack.us/img262/7729/dsc0š346t.th.jp g"> A pliometrija je nacin trneinga koji se u biti provodi razlicitim varijacijama skokova! |
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam ja te slike vidila
Tocno ih možeš prebrojati super izgledaš! P.s. glavno da je cola zero u pozadini |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
slika je u galeriji koju sam napravio mislim da se zove "small part of my world "
što se tice komplimenata, hvala, najdraži su mi bocni .. eto trudim se u zadnje vrijeme da samnjim na slatkome i junku opcenito pa ponekad pijem colu zero |
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma i meni je bolje otkad ne kiksam, taj šecer je baš vrag... I za trbušne i za sve... Stvarno ljudi tribaju skužiti da je prehrana no. š!
A što se tice zaslađivaca?? Jesu oni grozni u primjeni ili se njih može koristiti, ali bi ih tribalo izbjegavati? |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
možeš ih slobodno koristti.. zavisi kako koje.. imaš onaj neki stevia, koji je super i tako.. ako s ehoceš ponekad zasladiti.. stvar je što ne provociraju inzulin i nemaju kalorija baš nešto.. i ja si mislim sad kupiti neki u lidlu pa d aisprobam :P
ja stalno kiksam no stalno se i trudim otici na pravi put :D eto danas sam se opirao dosta dobro svemu :D |
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
A uvik nam je svima borba, ja sam vec par dana bez kikseva valjda cu i ja popravit svoje trbušne malo... Bit ce i slika valjda u buducnosti
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |