Nova sam |
Post Reply |
Author | |
Tea12
Cita FAQ Joined: 06 Ožujak 2015 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Ožujak 2015 at 14:08 |
Pozdrav svima!
Citam vas i pratim neko vrijeme i upojam sve!Naime,visoka sam 175 i imam 84kg i odlucila sam da je vrijeme za promjenu prehrane i za skinut koju kilu! Danas mi je treci dan i ovak otprilike izgleda moj jelovnik: D: zobene pahuljice sa jogurtom Kava i zeleni caj M: jabuka ili jogurt R: piletina sa zelenom salatom i snjita kruha od integralne heljde(pecem ga doma) Ili varivo bez kruha sa salatom Ili rizoto sa piletinom (integralna riza) Popodne kava V: pureca prsa sa zrnatim Ili jogurt Ili tuna sa salatom I pokusavam popit bar 2 litre vode dnevno...s tim oduvijek imam problem jer nikad nisam pila bas previse vode! Otprilike tako izgleda jelovnik,da li je prihvatljiv? Jos bi trebala pocet vje**t al cekam da klinci ozdrave pa cu krenut u teretanu! Pozzz svima i nadam se da cu javit dobre rezultate! |
|
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja bih izmedju ručka i večere dodajala još jedan međuobrok... npr jogurt a onda za večeru ovako kako si napisala samo bih dodala malo zdravih masti (10 badema, npr)
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |