Horoskop |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Travanj 2009 at 20:42 |
|
što ste po horoskopu, da li citate horoskope i da li vam znakovi nešto predstavljaju?
Evo malo da pricamo o svemu.. Mogu reci da su cesto objašnjenja horoskopskih znakova pogođena, osobine i karakteristike cesto slicne onomu što astrolozi govore, no ne pridajem veliko znacenje tomu. Svaki covjek je individua i to tako treba gledati. That's my opinion. Koje je vaše mišljenje? Da li kad vam neki covjek kaže svoj znak, vi vec možete nešto pomisliti o njemu na temelju što ste citali o znaku? Osobno mogu. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam djevica
također sam primijetio da se u nekim slucajevima poklapaju neke ljudske osobine s horoskopskim znakom, ali ne pridodajem tomu previše pažnje.. za moj znak kažu: "osjecaj za stvarnost, bistrina uma, posmatracki duh i jasni pogledi na svijet" živa istina! |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nikad ga ne citam
|
||
Chivas
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2009 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
heh ja sma lav po horoskopu
lijen sam za vecinu stvari,ali kad nes ocu onda to radim šš0% za ostalo je cista glupost |
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
je, ali isto tako i sklonost opsesivno-kompulzivnom cišcenju, spremanju, slaganju, redu, radu i disciplini, hahaha. Ali ja se dosta dobro slažem s djevicama. Horoskop me inace zabavlja i primjecujem neke zajednicke karakteristike pripadnika određenog znaka, ali u one dnevne, tjedne i ostale prognoze baš i ne vjerujem (iako ih procitam). A inace sam jarac. |
||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
potpisujem! btw.,strijelac! |
||
Teja
Viden/a u gymu Joined: 05 Ožujak 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam škorpion - emotivno nezrelo derište. Takoder da smo potpuno mracne i morbidne osobe - totalna laž |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni je recimo kineski horoskop (i to opširan neki) toliko pogodio osonine d aje to zastrašujuce :O inace ne citam one po novinama i to
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Aj daj link na neki dobar kineski..
Nikad to nisam citao. |
||
|
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da nisam ni ja! Baš me zanima |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bio je za valentinovo u 24h baš sam se pronašao jel |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
šta je to horoskop?
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zezaš nas ha.. |
||
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mislim da je ovaj solidan
http://www.tuvy.com/entertainment/chinese_horoscope.htm Edited by Iluvatar |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nebi ja nikadaaaa....;) |
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobar! vecinom me pogodio. |
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |