New Posts New Posts RSS Feed - Smrsavjeti ..
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Smrsavjeti ..

Post Reply Post Reply
Author
Ruka View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ruka Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Smrsavjeti ..
    Posted: 01 Svibanj 2009 at 17:25
Pozz svima.. eh prvo da prdstavim svoj problem , imam š5 god , tezim 88 kg visok sam š.80 .. I fakat sam odlucio da smrsavim, postavio sam sebi cilj na 74 kg i to zelim ostvariti.. Kao prvo poceo sam sa trcanjem , trcim svaki dan po š5 minuta i vec sam napunio 2 sedmice.. ali nema nekih znacajnih pomaka..
Znaci treba mi vas savjet (savjet iskusnih) , zelim znati kako da brze smrsavim , da li bi trebao da trcim brzo ili sporo (laganije) i da li je bolje uzastranu ili po ravnom da trcim? ..

I sta bi jos trebao pripaziti ?? i ako mi itko moze pomoci oko toga kako da se rijesim masnih naslaga na grudima , ili kako da zategnem grudi .. Smeta mi to jako ??

Hvala svima tko pomogne ?

Back to Top
Mr G. View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mr G. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Svibanj 2009 at 18:01
Pisalo se vec o tome, potrazi malo! I slobodno pogledaj rubriku mrsavljenje na webu!
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Svibanj 2009 at 20:22
Originally posted by Ruka Ruka wrote:

Pozz svima.. eh prvo da prdstavim svoj problem , imam š5 god , tezim 88 kg visok sam š.80 .. I fakat sam odlucio da smrsavim, postavio sam sebi cilj na 74 kg i to zelim ostvariti..

Hm da..nisi baš puno tog napisao a ocekuješ puno, to je prvo i kljucno

Ali cilj nije toliko nedostižan, samo ako misliš to postic što prije i do špice sezone cisto sumnjam da ceš uspjeti. Nekoliko kg dolje ok, ali š4 vec jako teže. Po mojoj procjeni za normalno mršavljenje cca 5-6mj da se spustiš na 74...

Ali mlad si, imat ceš sljedece ljeto ako sad kreneš s defkom.

Kao prvo poceo sam sa trcanjem , trcim svaki dan po š5 minuta i vec sam napunio 2 sedmice.. ali nema nekih znacajnih pomaka.. 

Da, možda si pretjerao s toliko trcanja..

A sad ozbiljno, baci se na citanje foruma, blogova i ak šta zapne postaj pravo pitanje. što više i što cešce šetaj i brzo hodaj. Kakvih š5min vražjih? Da se ne bi pretegnio? šetaj 5-6 sati dnevno pa cemo vidjet hoceš li se onda žalit da ne idu kile dolje

Znaci treba mi vas savjet (savjet iskusnih) , zelim znati kako da brze smrsavim , da li bi trebao da trcim brzo ili sporo (laganije) i da li je bolje uzastranu ili po ravnom da trcim? .. 

što prirodniju podlogu, što grbavija to bolja, samo ne na stijenama naravno.
Ak ceš vec trcat, onda trckaraj i to što laganije, da ne ode puls u nebesa (drži ga oko š20-š30, moraš uvijek imat zraka da moš doc do rijeci i normalno pricat - moš i sam sa sobom ak nema nikog u blizini) i da se troše mišici i jetra a ne masne naslage.

I sta bi jos trebao pripaziti ?? i ako mi itko moze pomoci oko toga kako da se rijesim masnih naslaga na grudima , ili kako da zategnem grudi .. Smeta mi to jako ?? 

Vjerojatno lipomastija i ak je to ne brini. Ako je ginekomastija onda si u qrcu. Onda pod nož.
Dakle, lipomastija bi vježbanjem i smanjenjem kilaže i najvažnije body fata trebala se povuci. Searchaj na tu temu lipomastije za više odg.

I da, citaj citaj i citaj forume, blogove i tak to sve.

Dobre sam volje danas
Back to Top
Lega View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lega Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Svibanj 2009 at 20:25
  pozdrav i pohvala za inicijativu, ali odgovori su zaista svuda oko tebe
Back to Top
Ruka View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ruka Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Svibanj 2009 at 01:01
Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

Pozz svima.. eh prvo da prdstavim svoj problem , imam š5 god , tezim 88 kg visok sam š.80 .. I fakat sam odlucio da smrsavim, postavio sam sebi cilj na 74 kg i to zelim ostvariti..

Hm da..nisi baš puno tog napisao a ocekuješ puno, to je prvo i kljucno

Ali cilj nije toliko nedostižan, samo ako misliš to postic što prije i do špice sezone cisto sumnjam da ceš uspjeti. Nekoliko kg dolje ok, ali š4 vec jako teže. Po mojoj procjeni za normalno mršavljenje cca 5-6mj da se spustiš na 74...

Ali mlad si, imat ceš sljedece ljeto ako sad kreneš s defkom.

Kao prvo poceo sam sa trcanjem , trcim svaki dan po š5 minuta i vec sam napunio 2 sedmice.. ali nema nekih znacajnih pomaka.. 

Da, možda si pretjerao s toliko trcanja..

A sad ozbiljno, baci se na citanje foruma, blogova i ak šta zapne postaj pravo pitanje. što više i što cešce šetaj i brzo hodaj. Kakvih š5min vražjih? Da se ne bi pretegnio? šetaj 5-6 sati dnevno pa cemo vidjet hoceš li se onda žalit da ne idu kile dolje

Ak ceš vec trcat, onda trckaraj i to što laganije, da ne ode puls u nebesa (drži ga oko š20-š30, moraš uvijek imat zraka da moš doc do rijeci i normalno pricat - moš i sam sa sobom ak nema nikog u blizini) i da se troše mišici i jetra a ne masne naslage.

Vjerojatno lipomastija i ak je to ne brini. Ako je ginekomastija onda si u qrcu. Onda pod nož.
Dakle, lipomastija bi vježbanjem i smanjenjem kilaže i najvažnije body fata trebala se povuci. Searchaj na tu temu lipomastije za više odg.

I da, citaj citaj i citaj forume, blogove i tak to sve.

Dobre sam volje danas

hmm hvala na savjetima .. Ali meni bas trcanje odgovara i sasvim mi je dovoljno š5 min ... e sada setnja svakim radnim danom idem u skolu i prepjesacim mozda oko 5 km .. Znaci meni je cilj da ja skinem š4 kg a sada vrijeme "bi bilo najbolje sto prije" ali naravno da necu za ovo ljeto

Nezelim koristi nista , znaci cisto zelim da zdravo smrsavim .. Smanjio sam hranu , povecao proteine ( prije trcanja popijem jaje ) .. .  Iskreno da kazem da sam ja smrsavio dosta jer sam tezio preko 90 ..

e sada imam za tebe jedno pitanje... Zanima me , kad bi dobio na visini sigurno bi se sve to poslagalo , na koji nacin da moja visina postaje izrazenija , odnosno da na neki nacin brze rastem..

Hvala jos jednom
Back to Top
Ruka View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ruka Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Svibanj 2009 at 01:04

------------------------------------------------------------ -----------------
Cek da skinem masu misica , zar nebi bilo bolje da skinem masne naslage .. Sto znaci da bi trebao ubrzati tempo trcanja odnosno intenzitet :)

Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Svibanj 2009 at 07:35

hmm hvala na savjetima .. Ali meni bas trcanje odgovara i sasvim mi je dovoljno š5 min ... e sada setnja svakim radnim danom idem u skolu i prepjesacim mozda oko 5 km .. Znaci meni je cilj da ja skinem š4 kg a sada vrijeme "bi bilo najbolje sto prije" ali naravno da necu za ovo ljeto

Ako stvarno želiš skinuti tih š4kg onda ti nece biti žao provesti toliko vremena na kardio. Još jednom, bolja opcija je brzo hodanje/šetnja. Ako trciš neka to bude u obliku HIIT-a, š5ak min kako si vec naviknuo. Isto searchaj po forumu!

Nezelim koristi nista , znaci cisto zelim da zdravo smrsavim .. Smanjio sam hranu , povecao proteine ( prije trcanja popijem jaje ) .. .  Iskreno da kazem da sam ja smrsavio dosta jer sam tezio preko 90 ..

Ne znam koliko si smanjio kalorije ni kolika je bila pocetna cifra ali ne smiješ otic u katabolizam..to definitivno. Jaje? Sirovo? Ja sam mislio da to jedino rocky radi, ali ti nemaš nikakvog razloga za to! Veliko sranje i miiiiiit. Salmonela i slabija iskoristivost proteina, dovoljno?

Zdravo smršavit ne znaci ne koristiti suplemente. Od stimulansa crna kava bez iceg/zeleni caj prije kardia.

e sada imam za tebe jedno pitanje... Zanima me , kad bi dobio na visini sigurno bi se sve to poslagalo , na koji nacin da moja visina postaje izrazenija , odnosno da na neki nacin brze rastem..

Hvala jos jednom

Sad još dok si u pubertetu ceš rasti i to je to. Na sam rast u visinu ne možeš utjecati.

------------------------------------------------------------ -----------------
Cek da skinem masu misica , zar nebi bilo bolje da skinem masne naslage .. Sto znaci da bi trebao ubrzati tempo trcanja odnosno intenzitet :)

Vjerojatno si me krivo shvatio. Kontam si da te zagrada zbunila..
Dakle, šta sam htio reci? Ti ne želiš da puls ode visoko i da se pri tom troše mišici i jetra (glikogen) a ne troše se masti, što je zapravo i cilj da se troše masti ali toga nema.

Jasnije?

I sad šta ceš ciniti? citati i tražiti info koje te zanimaju na forumu i blogovima a ne za svaku sitnicu pitati jer odgovor vec postoji. A sad pedala, citat!

Edited by ThornOfFaith
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.