Vizija, Svrha, Ciljevi |
Post Reply |
Author | |
fitnessmirda
Cita FAQ Joined: 25 Ožujak 2015 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Ožujak 2015 at 11:38 |
Pozdrav svima, moje ime je Damir i želim sa svima podjeliti svoju ciziju, svrhu i ciljeve što se tiče fitnessa, ako netko iskusniji ima par savjeta dobrodošli su :)
Treniram sa vlastitom tjelesnom težinom već 2 godine, u zadnja dva mjeseca treniram po 5 puta tjedno, bavim se raznim fizičkim aktivnostima i čitam literaturu za koju smatram da mi pomaže naučiti više o ljudskom tjelu, hrani i treninzima. Vizija U godinu dana želim naučiti dovoljno o fitnessu, prehrani, treninzima, komunikaciji sa ljudima kako bi uspio upisati fitness učilište u Rijeci, položio završni ispit te počeo raditi kao fitness trener u teretani/osobni trener i pomagao ljudima kako bi ostvarili svoje želje i ciljeve. Svrha Treniranje me ispunjava, podiže mi samopoštovanje, energiju, osjećam se zdravije. Vjerujem kako ću cijeli život učiti nove stvari o fitnessu, i želim biti spreman podučavati i pomagati ljudima prepoznati i uživati u prednostima treninga i pravilne prehrane. Polaganje Fitness Učilišta omogučit će mi obavljanje posla fitness trenera sa diplomom, naučit će me mnogo toga i pripremit me u podučavanju ljudi. Cilj Glavni cilj mi je svaki dan čitati 30-60 minuta, istezati se i povećati fleksibilnost, pratiti workout rutinu 5 puta tjedno, srediti prehranu kako bi bio spreman za polaganje prijamnog ispita na Fitness Učilištu!
|
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(1)
|
Pozdrav :)
Sviđa mi se napisano, nadam se da ćeš uspjeti u naumu i dalje ostati tako motiviran. I ako imaš kakav savjet, recept, bilo što .. podijeli na forumu :) |
|
Goranchero
Mixa shakeove Joined: 21 Prosinac 2013 Status: Offline Points: 526 |
Post Options
Thanks(1)
|
To moraš neko pismo za prijavu pisati? Ovo mi izgleda kao šprance s prve godine ekonomije i one što moraš pisati za ISO 9000. Relax, i korak po korak. U svakom slučaju, treba učiti, istraživati, raditi i eksperimentirati. Sretno! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |